TESTIMONIALS

Ik heb een heel leuk en goed gesprek gehad met Sietske. Ze is open en professioneel.We hebben uitgebreid gesproken over praktische maar ook inhoudelijke zaken die belangrijk zijn als virtual assistant en de waardevolle tips die ik gekregen heb, neem ik mee bij de start van mijn eigen onderneming.Ik zou het andere startende VA’s zéker aanraden om met haar in gesprek te gaan!

Nienke Nekeman

Virtueel Assistent, Nienke helpt op afstand

Vanuit mijn eigen onderneming ben ik met Sietske in contact gekomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn focus nu gericht is op 1 doel en niet op meerdere dingen tegelijk. Door haar eigen ervaringen als onderneemster begreep ze precies waar ik tegen aan liep. Hierdoor heeft zij mij hele goede handvatten aangereikt om verder te gaan mijn onderneming. Met concrete ideeën en suggesties van haar kan ik verder groeien. Ze heeft mij een hele fijne boost gegeven en mijn doen inzien dat ik al goed bezig ben

Renata Hilberts

Virtueel Assistent, Via Service

Hieronder staan testimonials van de ondernemers waarmee ik heb samengewerkt toen ik nog werkte als Virtueel Assistent in recruitment. 

Toen ik met Sietske ging samenwerken was ik echt op zoek naar iemand die mij goed en vakkundig kon ondersteunen in het vinden van de
juiste kracht voor ons bedrijf.
Het feit dat we qua gevoel heel erg op 1 lijn liggen, maakte het als een geoliede machine om tot een positief resultaat te komen.
Wij hebben nu een topper aan boord en daar zijn we Sietske mega dankbaar voor.
Margriet Spijksma

Levensstrateeg | Spreker | Auteur | Ik help jou ontdekken wat je écht wilt, Fablife

Sietske heeft mij geholpen met het opzetten van de database van VA’s die we aan het bouwen zijn. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en een goede opzet gemaakt zodat ik daarmee verder kon. Het was heel fijn dat ik dat met alle vertrouwen aan haar kon loslaten zodat ik mij kon focussen op andere prioriteiten. Ik raad Sietske aan andere ondernemers aan die het druk hebben en taken willen uitbesteden zodat zij meer focus hebben voor andere prioriteiten. Sietske streeft naar een hoge kwaliteit, komt haar afspraken na en is gewoon een heel fijn persoon om mee te werken.

Daniëlle Leuvering

VA Business Coach, VA Business Academy

Wij hebben Sietske ingezet, omdat het ons zelf niet lukte om geschikte kandidaten te vinden voor onze vacatures. Zij kwam al snel met geschikte kandidaten, die passen binnen het profiel en binnen onze organisatie. Het contact met Sietske verliep erg prettig. We konden vlot met haar schakelen en ze wist precies wat wij nodig hadden. Dankzij Sietske zijn onze vacatures ingevuld en kunnen wij weer op volledige sterkte onze werkzaamheden uitvoeren en zorg bieden aan de zorgvragers. Wij hebben een prettige samenwerking gehad met Sietske en hebben haar als een fijn persoon ervaren. Wij zullen Sietske daarom zeker aanbevelen aan andere ondernemers.

Gerard Elshof

Directeur, Connect Logopedie

Sietske is in haar werk pro-actief, positief en zeer flexibel. Ze werkt zelfstandig en is prettig in haar communicatie. Ik vind het fijn dat ze met mij meedenkt en altijd naar de beste oplossing zoekt. De zichtbaarheid van mijn vacatures is vergroot en er solliciteren daardoor meer kwalitatief goede kandidaten. Ze creëert ruimte zodat ik me op mijn core business kan concentreren.

Miranda Pronk

Eigenaar, Nannywereld

Enthousiast, daadkrachtig, eigenwijs en super gestructureerd. dat zijn de kwalificaties die bij Sietske passen. Ik heb een aantal maanden gebruik gemaakt van de dienstverlening van Sietske, en ik ben daar erg tevreden over. Brengt snel orde en overzicht, en heeft een frisse kijk op de business. Ik kan iedereen die kort of iets langer behoefte heeft aan ondersteuning aanraden met Sietske om tafel te gaan!

Toby Hassefras

IT-recruiter, Personal IT recruitment

Met Sietske heb ik een hele fijne en warme samenwerking, ze voelt haar collega’s feilloos aan en heeft al meerdere keren de juiste mensen op de juiste plek gezet waarmee ze een heel leuk en productief team heeft gebouwd. Ik kan met haar goed sparren over het creeëren van structuur in mijn werk, het delegeren van taken, etc. Sietske is een Go-Getter, als ze iets wil dan regelt ze het. Ik ervaar het elke dag weer als een feestje om met haar te mogen werken.

Bianca Elzinga

Online Marketeer, Bianca Elzinga Advies

©2018-2019 Sieva Opstartcoach naar (meer) klanten. All rights reserved. Fotografie The Click Company Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring