TESTIMONIALS

Sietske is een dynamische professional met een onuitputtelijke bron van creativiteit. Haar vermogen om traditionele denkpatronen te doorbreken heeft ons team geïnspireerd om innovatieve concepten te ontwikkelen, wat resulteerde in content die buitengewoon goed ontvangen werd door ons Nederlandse publiek.

Haar frisse perspectief heeft ons aangemoedigd om vanuit nieuwe invalshoeken naar ons dagelijks werk te kijken. Bovendien heeft Sietske’s expertise een cruciale rol gespeeld bij het versterken van onze zichtbaarheid op social media.

Wij bevelen Sietske van harte aan bij elke organisatie die met trots hun merk wil profileren en uitdragen op digitale platforms.

Sijmon Eenkhoorn

Productie- en teamleider, Installatiebedrijf T. Breman, Genemuiden

“Sietske heeft vol enthousiasme geholpen bij het zichtbaar maken van onze social media platformen, in het bijzonder LinkedIn. Daarnaast heb ik als pas afgestudeerde veel kunnen leren van haar expertise. Ze draait de hand niet om voor een leerzame training en toont hierin veel passie voor haar vak. Een echte aanpakker! Ik kijk heel positief terug op onze samenwerking en ga hier nog jarenlang profijt van hebben.”

Marissa Sienema

HR medewerker, Pranger-Rosier Installaties

Wat begon bij een bootcamptraining, resulteerde in een fijne samenwerking en optimaal gebruik van onze LinkedIn pagina’s.

Sietske en ik raakten tijdens de training in gesprek. Zij vertelde wat voor werk ze deed en ik legde uit waar voor ons nog winst te behalen viel. Er werd al bijna een jaar niet adequaat gereageerd op vacatures die we uitgezet hebben. Ik vond dat het tijd was dat we hier wat aan gingen doen. Ik heb Sietske gevraagd of zij ons kon helpen. 

Sietske heeft laten zien hoe we onze vacatures op de goede manier uit kunnen zetten op LinkedIn. Dankzij de berichten die Sietske gemaakt heeft, is het bereik enorm toegenomen en hebben we reacties gekregen op onze vacatures. Hierdoor heb ik ontdekt wat de kracht is van social media, hoe snel je interactie hebt met je doelgroep en hoe je je bedrijf positief in beeld brengt. Ook mijn eigen profiel heeft door Sietske een boost gekregen. Je merkt dat dit toch een drempel verlaagt voor mensen die je al kennen: zij nemen nu makkelijker contact op. 

Sietske is echt in ‘onze huid gekropen’. Ze heeft zich niet laten zien zoals de meeste recruiters dat doen, maar heeft de opdracht op haar eigen manier aangepakt. Ze is een enthousiaste, zakelijke dame die weet wat ze wil. Ik zou Sietske zeker aanraden voor mensen die -net als wij- vastlopen bij het invullen van vacatures en het bereiken van juiste doelgroepen op LinkedIn.

Ronald Bremmer

Bedrijfsleider Woningbouw, Van der Sluis Technische bedrijven Genemuiden

Mijn berichten bereiken meer mensen binnen én buiten mijn netwerk, dankzij Sietske.  

Voorheen plaatsten we vacatures op de standaard websites dit leverde weinig respons op en het was moeilijk om de vacatures in te vullen. 

Via mijn collega Ronald Bremmer ben ik in contact gekomen met Sietske. Zij leerde ons hoe we een nieuwe doelgroep kunnen bereiken via Linkedin. Sietske zat er vanaf het begin bovenop. Ze luistert naar de situatie en beantwoordt onze vragen. Door middel van actief samenwerken hebben we interessante LinkedIn-berichten gemaakt, waarmee we een doelgroep bereiken die eerder nooit in deze branche zou zoeken naar een baan. 

De Linkedin berichten hebben veel in beweging gebracht, zo leer ik allemaal nieuwe mensen kennen uit de installatiebranche. De afgelopen maanden zijn we heel veel aan het zaaien geweest en hebben ook al mogen oogsten. Het is de investering zeker waard; meer mensen zijn mij gaan volgen op social media en daardoor breidt mijn netwerk in mijn vakgebied in rap tempo uit. Dat had ik met een advertentie in een vakblad of krant niet bereikt. Bedankt Sietske!

Gerard Valkenburg

Bedrijfsleider Utiliteit en Beheer & Onderhoud | Van der Sluis Technische bedrijven, Genemuiden

Als je goed zichtbaar wilt worden op LinkedIn, dan moet je bij Sietske zijn.

Via onze afdeling HR ben ik in contact gekomen met Sietske. Zij ging vol enthousiasme van start. We hebben twee vacatures die ingevuld moeten worden. Sietske heeft hiervoor een tijdje mijn account overgenomen en mijn netwerk uitgebreid met mensen die passen bij de vacatures.

Ook zijn we goed in de kijker gezet als bedrijf. Sietske heeft een aantal super posts voor ons geschreven met uitschieters van bijna 19000 views! Toen ik dat zag was ik erg onder de indruk en heb ik Sietske direct geappt.

Onze zichtbaarheid is enorm gegroeid op LinkedIn dankzij Sietske. Ze komt haar afspraken na, is zeer gedreven en praat en overlegt makkelijk. Ze is je tijd zeker waard!

Wim Berendsen

Teamleider Calculatie, Van der Sluis Constructie te Kampen

Voordat we gingen samenwerken zat ik vaak ’s avonds en in het weekend potentiële nieuwe werknemers via LinkedIn te benaderen. Maar hoe drukker we het overdag kregen, hoe minder tijd en energie ik had om dit te blijven doen. Zo ontstond onderweg in de auto met Tom Poppema het idee om iemand te gaan zoeken die ons kon ontzorgen op een aantal vlakken. Zo kwamen we bij Sietske terecht. Vanaf het begin is er een goede klik. Sietske zorgt voor reuring op social media, spoort ons aan om meer van onszelf te laten zien en door haar is ons netwerk op LinkedIn enorm uitgebreid.

We hebben interessante developers gesproken en hebben inmiddels 3 nieuwe mensen aangenomen. Ons bedrijf groeit doordat we meer in beweging zijn.

Sietske is een ‘Vrouw van waarde’ omdat zij een nuchtere vlotte doorpakker is die goede ideeën heeft. Ze denkt met ons mee, geeft advies en daardoor hebben we een gelijkwaardige samenwerking. Respect, vertrouwen en eerlijkheid zijn kernwaarden die wij belangrijk vinden en dat vinden we bij Sietske terug.

Douwe de Vries

Business consultant | Mede-eigenaar, Mannen van Waarde

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

En mis niks van onze LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2024 Sieva Recruitment en Marketing. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden