TESTIMONIALS

Wij hebben Sietske leren kennen als een enthousiaste, attente en behulpzame dame. Sietske heeft ons een aantal maanden ondersteund met diverse werkzaamheden. Door haar verfrissende kijk op zaken en doortastendheid was ze voor ons een aanvulling én een goed verlengstuk van het werk wat wij doen. In de prettige samenwerking heeft Sietske haar meerwaarde bewezen. Als de situatie zich weer voordoet gaan wij de samenwerking zeker weer aan. 

Dennis Kuijper

Managing consultant | Mede-eigenaar, NLIST

Wij ervaren de samenwerking met Sietske als erg positief. Het is fijn om ontzorgd te worden in recruitment en haar volledige toewijding te krijgen in dit proces. Middels haar persoonlijke aanpak weet zij sneller en beter een match te maken voor ons.

Antoinette Hulst

Unit Business Director, Easyfairs Netherlands | Evenementenhal Hardenberg

Voordat we gingen samenwerken zat ik vaak ’s avonds en in het weekend potentiële nieuwe werknemers via LinkedIn te benaderen. Maar hoe drukker we het overdag kregen, hoe minder tijd en energie ik had om dit te blijven doen. Zo ontstond onderweg in de auto met Tom Poppema het idee om iemand te gaan zoeken die ons kon ontzorgen op een aantal vlakken. Zo kwamen we bij Sietske terecht. Vanaf het begin is er een goede klik. Sietske zorgt voor reuring op social media, spoort ons aan om meer van onszelf te laten zien en door haar is ons netwerk op LinkedIn enorm uitgebreid.

We hebben interessante developers gesproken en hebben inmiddels 3 nieuwe mensen aangenomen. Ons bedrijf groeit doordat we meer in beweging zijn.

Sietske is een ‘Vrouw van waarde’ omdat zij een nuchtere vlotte doorpakker is die goede ideeën heeft. Ze denkt met ons mee, geeft advies en daardoor hebben we een gelijkwaardige samenwerking. Respect, vertrouwen en eerlijkheid zijn kernwaarden die wij belangrijk vinden en dat vinden we bij Sietske terug.

Douwe de Vries

Business consultant | Mede-eigenaar, Mannen van Waarde

Ik kwam met Sietske in contact via LinkedIn, na een persoonlijke kennismaking zijn we gaan samenwerken. Ik was op dat moment al 3 jaar op zoek naar een podotherapeut en het bracht de nodige noodzaak met zich mee om snel iemand te vinden. Ik kon patiënten met diabetes niet optimaal helpen. Door de samenwerking met Sietske kwam ik in gesprek met interessante kandidaten en heb ik uiteindelijke de perfecte kandidaat aangenomen. Diegene is nu ingewerkt en toen ik op vakantie was draaide zij zelfstandig de praktijk. Daarnaast kan ik nu meer patiënten helpen, heb ik meer vrije tijd om door te brengen met mijn gezin en te bouwen áán mijn praktijk.

 Naast het invullen van de vacature denkt Sietske mee in het werving & selectieproces, heeft ze social media nader ingericht en berichten gepost. Ook heeft ze mij  geadviseerd wat er allemaal verandert wanneer je werkgever wordt. De samenwerking met Sietske was zeer waardevol.

Marc van Maanen

Fysiotherapeut | Registerpodoloog | Eigenaar, Podologie van Maanen

Toen ik met Sietske ging samenwerken was ik echt op zoek naar iemand die mij goed en vakkundig kon ondersteunen in het vinden van de
juiste kracht voor ons bedrijf.
Het feit dat we qua gevoel heel erg op 1 lijn liggen, maakte het als een geoliede machine om tot een positief resultaat te komen.
Wij hebben nu een topper aan boord en daar zijn we Sietske mega dankbaar voor.
Margriet Spijksma

Levensstrateeg | Spreker | Auteur | Ik help jou ontdekken wat je écht wilt, Fablife

Sietske heeft mij geholpen met het opzetten van de database van VA’s die we aan het bouwen zijn. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en een goede opzet gemaakt zodat ik daarmee verder kon. Het was heel fijn dat ik dat met alle vertrouwen aan haar kon loslaten zodat ik mij kon focussen op andere prioriteiten. Ik raad Sietske aan andere ondernemers aan die het druk hebben en taken willen uitbesteden zodat zij meer focus hebben voor andere prioriteiten. Sietske streeft naar een hoge kwaliteit, komt haar afspraken na en is gewoon een heel fijn persoon om mee te werken.

Daniëlle Leuvering

VA Business Coach, VA Business Academy

Wij hebben Sietske ingezet, omdat het ons zelf niet lukte om geschikte kandidaten te vinden voor onze vacatures. Zij kwam al snel met geschikte kandidaten, die passen binnen het profiel en binnen onze organisatie. Het contact met Sietske verliep erg prettig. We konden vlot met haar schakelen en ze wist precies wat wij nodig hadden. Dankzij Sietske zijn onze vacatures ingevuld en kunnen wij weer op volledige sterkte onze werkzaamheden uitvoeren en zorg bieden aan de zorgvragers. Wij hebben een prettige samenwerking gehad met Sietske en hebben haar als een fijn persoon ervaren. Wij zullen Sietske daarom zeker aanbevelen aan andere ondernemers.

Gerard Elshof

Directeur, Connect Logopedie

Sietske is in haar werk pro-actief, positief en zeer flexibel. Ze werkt zelfstandig en is prettig in haar communicatie. Ik vind het fijn dat ze met mij meedenkt en altijd naar de beste oplossing zoekt. De zichtbaarheid van mijn vacatures is vergroot en er solliciteren daardoor meer kwalitatief goede kandidaten. Ze creëert ruimte zodat ik me op mijn core business kan concentreren.

Miranda Pronk

Eigenaar, Nannywereld

Enthousiast, daadkrachtig, eigenwijs en super gestructureerd. dat zijn de kwalificaties die bij Sietske passen. Ik heb een aantal maanden gebruik gemaakt van de dienstverlening van Sietske, en ik ben daar erg tevreden over. Brengt snel orde en overzicht, en heeft een frisse kijk op de business. Ik kan iedereen die kort of iets langer behoefte heeft aan ondersteuning aanraden met Sietske om tafel te gaan!

Toby Hassefras

IT-recruiter, Personal IT recruitment

Met Sietske heb ik een hele fijne en warme samenwerking, ze voelt haar collega’s feilloos aan en heeft al meerdere keren de juiste mensen op de juiste plek gezet waarmee ze een heel leuk en productief team heeft gebouwd. Ik kan met haar goed sparren over het creeëren van structuur in mijn werk, het delegeren van taken, etc. Sietske is een Go-Getter, als ze iets wil dan regelt ze het. Ik ervaar het elke dag weer als een feestje om met haar te mogen werken.

Bianca Elzinga

Online Marketeer | Eigenaar, Bianca Elzinga Advies

©2020 Sieva Recruitment Expert | Recruiter. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring