Over mij

Sietske Visser-Bosgra | geb. 1 mei 1979 | getrouwd | moeder van 2 kinderen

Ik ben geboren en getogen in Meppel en sinds 2017 woon ik met mijn gezin in het mooie dorpje Nijeveen.

Sinds 2009 ben ik getrouwd en heb ik 2 kinderen van 7 en 4 jaar oud. Samen met de kinderen trek ik er graag op uit om even lekker naar het bos te gaan voor een wandeling of gewoon lekker naar de speeltuin of de dierenweide. Ik ben gek op lekker eten & koken en drink daar dan ook graag een goede wijn bij. Ik houd van gezelligheid. Mijn levensmotto is ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. 

Ik ben iemand die een ander graag helpt en ondersteunt, ik weet mensen mee te krijgen door mijn enthousiasme en weet het op een sprankelende manier over te brengen. Ik ben iemand die ervoor gaat, geen half werk levert, kansen creëert, verbindingen maakt, openstaat voor innovaties en mijn weg online weet te vinden. Wanneer iets niet linksom lukt, het dan rechtsom probeert, totdat het me gelukt is. En dan een feestje viert, omdat het doel behaald is. Commitment, waardering, vertrouwen, vrijheid en respect zijn mijn belangrijkste drijfveren.

 

In 2017 heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te zetten als Virtueel Assistent. Ik ben ondernemend en sta open voor innovaties. Ik probeer altijd alles zo effectief en efficiënt mogelijk te doen; een echte Go-Getter. Ik wacht niet af tot het naar me toekomt, maar ik ga het zelf halen. Uitspraken als ‘Niet lullen maar poetsen’ en ‘Een beller is sneller’ typeren mij.

Eind 2017 heb ik de VA-opleiding afgerond aan de VA Business Academy en mag ik mijzelf een echte ‘vA-player noemen’ Dankzij deze opleiding ben ik een virtueel professional geworden als het gaat om het vak van Virtueel Assistent en online business. 

 

 

©2018-2019 Sieva Opstartcoach naar (meer) klanten. All rights reserved. Fotografie The Click Company Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring