Over mij

Mijn naam is Sietske Visser-Bosgra, ik ben geboren en getogen in Meppel en sinds 2017 woon ik met mijn man en kinderen in Nijeveen. Met een kantoor aan huis kan ik hier lekker werken.

Samen met de kinderen trek ik er graag op uit om even lekker naar het bos te gaan voor een wandeling of gewoon lekker naar de speeltuin of de dierenweide. Ik houd van de natuur en van dieren en de kinderen ook. Ik houd ook van lekker eten (liefst niet zelf koken) en drink er graag een goede wijn bij. Ik houd van gezelligheid. Ik sport elke week lekker buiten waar ik doe aan bootcamp. Ook houd ik van mooie kleding en schoenen. Ik lach veel, vooral om de humor van Jochem Myjer of Michael McIntyre.

Ik ben een hoogsensitieve vrouw die positief in het leven staat, daadkrachtig, eerlijk en enthousiast is. Mijn levensmotto is ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.

Ik ben iemand die een ander graag helpt en meedenkt, ik weet mensen mee te krijgen door mijn enthousiasme en weet het op een sprankelende manier over te brengen. Ik ben iemand die ervoor gaat, geen half werk levert, kansen creëert, verbindingen maakt, openstaat voor innovaties en mijn weg online weet te vinden. Wanneer iets niet linksom lukt, het dan rechtsom probeert, totdat het me gelukt is. En dan een feestje viert, omdat het doel behaald is. 

In 2017 ben ik gestart als virtueel assistent gespecialiseerd in recruitment. Na het volgen van de opleiding aan de VA Business Academy van Daniëlle Leuvering begon mijn bedrijf lekker te lopen. Ik had continue klanten en bouwde een succesvol bedrijf. Ik ben inmiddels dankbaar dat ik deze stap heb gezet, want daarna durfde ik de stap te zetten mezelf een ‘echte’ Recruitmentmarketeer te noemen.

Ik zag mezelf nooit als ondernemer en de mensen in mijn omgeving ook niet. Inmiddels moet ik er niet meer aan denken om weer in loondienst te gaan. Ik geloof er ook in dat als je doet waar je van houd dat successen dan ook op je pad zullen komen. Dankzij mijn eigen bedrijf doe ik het werk wat ik het leukst vind en kan ik daarnaast zorgen voor mijn kinderen. 

Ik voel het als mijn missie om te laten zien hoe gaaf jou bedrijf is om voor te werken. Te laten zien hoeveel passie, liefde en drive je hebt voor jouw vakgebied. En ervoor te zorgen dat je de juiste kandidaten aantrekt en je de juiste match kan maken.

 Sietske

©2020 Sieva Recruitment Expert | Recruiter. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring