Over mij

Mijn naam is Sietske Visser-Bosgra, ik ben geboren en getogen in Meppel en sinds 2017 woon ik met mijn man en kinderen in Nijeveen. We waren al wat jaren op zoek naar rust en hebben dat hier gevonden, in dit ondernemende dorp. 

Samen met de kinderen trek ik er graag op uit om even lekker naar het bos te gaan voor een wandeling of gewoon lekker naar de speeltuin of de dierenweide. Ik houd van de natuur en van dieren en de kinderen ook. Ik houd ook van lekker eten (liefst niet zelf koken) en drink er graag een goede wijn bij. Ik houd van gezelligheid. Ik sport elke week lekker buiten waar ik doe aan bootcamp. Ook houd ik van mooie kleding en schoenen en ga graag de stad in om te winkelen. Ik lach veel, vooral om de humor van Jochem Myjer of Michael McIntyre.

Ik ben een hoogsensitieve vrouw die positief in het leven staat, daadkrachtig, eerlijk en enthousiast is. Mijn levensmotto is ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.

Ik ben iemand die een ander graag helpt en meedenkt, ik weet mensen mee te krijgen door mijn enthousiasme en weet het op een sprankelende manier over te brengen. Ik ben iemand die ervoor gaat, geen half werk levert, kansen creëert, verbindingen maakt, openstaat voor innovaties en mijn weg online weet te vinden. Wanneer iets niet linksom lukt, het dan rechtsom probeert, totdat het me gelukt is. En dan een feestje viert, omdat het doel behaald is. 

In 2017 ben ik gestart als virtueel assistent gespecialiseerd in recruitment. Na het volgen van de opleiding aan de VA Business Academy van Daniëlle Leuvering begon mijn bedrijf lekker te lopen. Ik had continue klanten en bouwde een succesvol bedrijf. Ik droom ervan om  op een podium te staan en mensen te inspireren met mijn levensverhaal en hoe zij voor zichzelf het heft in handen kunnen nemen om ook te gaan doen waar ze écht van houden.

Ik voel het als mijn missie om mensen met elkaar te verbinden. Werkgevers & werknemers, maar ook ondernemers met elkaar. Om elkaar te versterken en ontzorgen. Zonder tijd te verspillen aan ellenlange denksessies en passiviteit. 

 Sietske

©2020 Sieva Recruitment Expert | Recruiter. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring