Over mij

Life begins at 40

Ik ben Sietske Visser, geboren in 1979 in Meppel. Ik groeide op in een gezin waar mijn moeder voor mij en mijn broertje zorgde en mijn vader verdiende de kost . Hij werkte 40 jaar voor dezelfde werkgever, en ik dacht dat ik dat ook wilde. Maar dat liep anders, ik bleek een jobhopper en kon nergens mijn draai vinden totdat ik (als laatste redmiddel) voor mezelf begon in 2017.

Sinds 2004 woon ik in Nijeveen met mijn man en onze 2 kinderen. Ik werk vanuit mijn thuiskantoor en hoop in de (nabije) toekomst een mooi kantoor te vinden om te kunnen groeien. 

Ik ga nooit meer voor een baas werken

Toen ik kinderen kreeg wist ik zeker dat ik niet meer fulltime wilde werken, ook geen 32 uur. Het lukte me niet om een parttime baan te vinden als recruiter. Ik werd aan de lopende band afgewezen dus besloot mijn eigen bedrijf te bouwen waarin dit wel mogelijk is. En dat is me gelukt. Een goed inkomen, tijd voor mijn gezin en werk waar ik alles in kwijt kan. Werken voelt ook niet meer als werk. 

“Mijn lichaam is niet geschikt voor sport”

Zei ik altijd tegen iedereen, als er weer iemand begon over sporten, blablabla….. Inmiddels is dat anders, ik kan niet meer zonder sport en buiten zijn. In mijn vrije tijd doe ik aan bootcamp. In de regen, de sneeuw of als het 30 graden is, ik ben er altijd. Mijn mentale en fysieke gezondheid vind ik erg belangrijk, zodat ik vol positieve energie ben en blijf. Wanneer ik goed in balans ben, dan ben ik het gelukkigst en kan ik het beste neerzetten voor de klant. 

Ik houd naast al dat gezonde ook van lekker eten en drinken. Ik ben dol op sushi met een goed glas wijn erbij. Als het maar gezellig is en we tijd en aandacht hebben voor elkaar.

“Het meest oprechte compliment dat we kunnen geven is aandacht”

 Sietske

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

Met LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2020 Sieva Recruitment Expert | Recruiter. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden