Over mij

Life begins at 40

Ik ben Sietske Visser, geboren in Meppel in 1979. Ik ben hier opgegroeid waar mijn moeder zorgde voor mij en mijn broertje en mijn vader de kost verdiende. Hij werkte 40 jaar voor dezelfde werkgever, en ik dacht dat ik dat ook wilde. Maar dat liep anders, ik bleek een jobhopper en kon nergens mijn draai vinden totdat ik (als laatste redmiddel) voor mezelf begon in 2017.

 

Iedereen begroet elkaar

Sinds 2004 woon ik in Nijeveen, een klein dorp in Drenthe, met mijn man Oscar en onze 2 kinderen. Ik geniet hier van de gemoedelijkheid, de rust en dat iedereen elkaar begroet op straat (of ik ze nou ken of niet). Ik werk vanuit mijn thuiskantoor, maar ik droom ervan om later mijn eigen kantoor te hebben in de binnenstad van Meppel of een hele mooie locatie in de natuur. Twee uitersten, dus de toekomst zal uitwijzen welke van deze twee het zal worden.

 

Ik ga nooit meer voor een baas werken

Toen ik kinderen kreeg wist ik zeker dat ik niet meer fulltime wilde werken, ook geen 32 uur. Het lukte me niet om een parttime baan te vinden als recruiter. Ik werd aan de lopende band afgewezen dus besloot mijn eigen bedrijf te bouwen waarin dit wel mogelijk is. En dat is me gelukt. Een goed inkomen, tijd voor mijn gezin en werk waar ik alles in kwijt kan. Werken voelt ook niet meer als werk.

 

Mijn lichaam is niet geschikt voor sport

Dat zei ik altijd tegen iedereen als er weer iemand begon over sporten, blablabla….. Inmiddels is dat gelukkig anders, ik kan niet meer zonder sport en buiten zijn. In mijn vrije tijd doe ik aan bootcamp, waar ik samen met een stel gezellige vrouwen doe aan krachttraining in de buitenlucht. In de regen, de sneeuw of als het 30 graden is, ik ben er altijd. Ik wandel dagelijks, om ervoor te zorgen dat ik lekker in de flow blijf. Mijn mentale en fysieke gezondheid vind ik erg belangrijk, zodat ik vol positieve energie ben en blijf. Wanneer ik goed in balans ben, dan ben ik het gelukkigst

 

Life is all about balance

Ik houd naast al dat gezonde ook van lekker eten en drinken. Ik ben dol op sushi, de rest van mijn gezin helaas niet. Lekker tafelen is bij ons thuis een belangrijk onderdeel van de weekenden. Samen met vrienden of gewoon met z’n vieren gourmetten of pizzaretten of een spelletje doen. Een goed glas wijn erbij. Als het maar gezellig is en we tijd en aandacht hebben voor elkaar.

 

Nog een paar leuke weetjes:

  • Ik heb de Soof films al heeeeel vaak gekeken.
  • Omdat ik met mezelf heb afgesproken nooit meer voor een baas te werken, heb ik een plaat voor mijn kop. Ik ga gewoon door, no matter what.
  • Ik ben gevoelig voor sfeer, dat is in de keuze van mijn opdrachten dus één van de belangrijkste pijlers, net als gelijkwaardigheid, vertrouwen en respect.
  • Ik houd van actie, efficiency en effectiviteit.

Dus hop, wil je met mij aan de slag neem dan contact op.

See you!

 Sietske

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

Met LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2020 Sieva Recruitment Expert | Recruiter. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden