Over mij

Sinds 2017 ben ik de eigenaar van Sieva Recruitment, vanuit mijn onvrede richting werkgevers waar ik mijn draai maar niet kon vinden, begon ik voor mezelf. Ik wilde graag parttime werken zodat ik mijn gezin en werk kan combineren. Dus creëerde ik het zelf.

Ik werk samen met bedrijven waarbij ik een ‘goed gevoel’ heb. Dat zijn bedrijven die oog hebben voor de mensen, die passie hebben voor hun werk en die vertrouwen & gelijkwaardigheid voorop hebben staan.

Ik ben getrouwd met Oscar en moeder van 2 kinderen. Ik vind het belangrijk om  tijd en aandacht voor hen te hebben. Balans tussen werk en privé is voor mij belangrijk om zowel in mijn werk als privéleven het beste te kunnen geven.

Ik heb geen HR of communicatie diploma’s, ik geloof in talent en dat is niet altijd terug te vinden in een behaald diploma. Ik studeerde Retail management, maar halverwege wist ik al dat ik hier niet meer verder zou gaan.

Als kind zei ik altijd: van mijn vlotte babbel ga ik mijn werk maken. Dat doe ik sinds 2017 elke dag met veel plezier.

 Sietske

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

Met LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2020 Sieva Recruitment Expert | Recruiter. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden