Over mij

Mijn naam is Sietske Visser ik ben geboren en getogen in Meppel en sinds 2017 woon ik met mijn man en kinderen in Nijeveen in het mooie Drenthe.

Samen met de kinderen trek ik er graag op uit om even lekker naar het bos te gaan voor een wandeling of gewoon lekker naar de speeltuin of de dierenweide. Ik houd van lekker eten & koken en drink er graag een goede wijn bij. Ik houd van gezelligheid. Ik sport elke week lekker in het bos waar ik doe aan bootcamp en boksen. Ik houd van het maken van mooie foto’s en ik ben graag in de natuur. Ook houd ik van mooie kleding en schoenen. Ik ben een hoogsensitieve vrouw die positief in het leven staat, daadkrachtig, gedreven en enthousiast is. Mijn levensmotto is ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. 

In 2017 ben ik gestart als virtueel assistent gespecialiseerd in recruitment. Na het volgen van de opleiding aan de VA Business Academy van Daniëlle Leuvering begon mijn bedrijf lekker te lopen. Ik had continue klanten en bouwde een succesvol bedrijf. In de toekomst droom ik ervan om mijn bedrijf uit te breiden en te mogen spreken voor een groot publiek. Een serieus bedrijf opbouwen dat is wat ik heel graag wil. Dat dit kan samengaan met een gezin daar ben ik van overtuigt. 

Kernwoorden van mij zijn: enthousiasme, doorzettingsvermogen, daadkracht, lef, doen, positiviteit, empowerment, eerlijkheid, actie, humor, resultaatgericht, verbinding, commitment, vertrouwen, respect en gezelligheid.

 

©2018-2019 Sieva Opstartcoach naar (meer) klanten. All rights reserved. Fotografie The Click Company Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring