Social Take-over

Word zichtbaar op Facebook & Instagram voor technische bedrijven | €1997 p/mnd

Niet alle (latent) werkzoekenden zitten op Linkedin

Een Calculator of een BIM Modelleur vind je nog wel op Linkedin, maar die monteur, bouwvakker of timmerman??? Die zit daar helemaal niet.

Die zit lekker op Facebook & Instagram, die heeft helemaal geen zin in serieuze (veel te brave) posts. 

En dan hebben we het nog niet eens over het maken van een CV of motivatiebrief, die wil snel en makkelijk contact leggen en in gesprek.

R

Je wil makkelijk bereikbaar zijn via de socials.

R

Geen perfectie, maar wel authentiek en professioneel.

R

Samenwerken met iemand die het komt halen.

R

Vacatures invullen dankzij online zichtbaarheid.

R

Je hebt te weinig tijd om dit zelf te doen, je hebt geen social media manager.

R

Je wil samenwerken met iemand die bekend is in de bouw- en installatiebranche

R

Je wil onderscheidend zijn van de concurrent.

R

Je bent op zoek naar een complete, zorgeloze social media oplossing die je werkgeversmerk versterkt en je helpt in contact te komen met de beste talenten in de sector.

Maar hoe pak je dat aan?

Ga met mij in gesprek, ik maak een plan en kom in actie! Zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Z

Ik heb aan 1 woord genoeg

Z

Ik bied een eerlijke prijs en volledige toewijding.

Z

Ik adviseer jou maximaal als het gaat om het invullen van je vacature(s)

Z

We doen niet alleen het denkwerk, maar voeren het ook uit. Volledige ontzorging mogelijk.

Samen maken we jouw bedrijf online woest aantrekkelijk!

Ik kan er lang en breed over lullen, maar een samenwerking met mij moet je gewoon ervaren.

  • persoonlijke aanpak
  • snel schakelen
  • nuchtere go-getter
  • verbinder

Wat onze klanten zeggen

Sietske is een dynamische professional met een onuitputtelijke bron van creativiteit. Haar vermogen om traditionele denkpatronen te doorbreken heeft ons team geïnspireerd om innovatieve concepten te ontwikkelen, wat resulteerde in content die buitengewoon goed ontvangen werd door ons Nederlandse publiek.

Haar frisse perspectief heeft ons aangemoedigd om vanuit nieuwe invalshoeken naar ons dagelijks werk te kijken. Bovendien heeft Sietske’s expertise een cruciale rol gespeeld bij het versterken van onze zichtbaarheid op social media.

Wij bevelen Sietske van harte aan bij elke organisatie die met trots hun merk wil profileren en uitdragen op digitale platforms.

Sijmon Eenkhoorn

Productie- en teamleider, Breman Woningbouw

“Sietske ging vol enthousiasme van start en heeft ons bedrijf en de vacature goed in de kijker gezet. Sietske heeft een aantal super posts voor ons geschreven met uitschieters van bijna 19000 views! Toen ik dat zag was ik erg onder de indruk en heb ik Sietske ook direct geappt. Daarnaast heeft ze mijn netwerk flink uitgebreid met collega’s uit de branche waardoor ik meer interactie heb.

We zijn enorm gegroeid op LinkedIn en veel meer zichtbaar dankzij Sietske. Sietske komt haar afspraken goed na, is zeer gedreven en praat en overlegt makkelijk.”

Wim Berendsen

Hoofd Calculatie, Van der Sluis Constructie

Dit maakt mijn werkwijze zo succesvol

Ons succes zit ‘m in de échte verbinding maken met storytelling en in het creëeren van ambassadeurs. Marketing, social media en communicatie zijn daarbij belangrijke middelen, maar we denken ook met je mee op andere vlakken zoals de interne organisatie. Samen zorgen we ervoor dat je succesvol nieuwe medewerkers gaat binnenhalen die blijven.

Interesse? Bel ons dan, waarna ik bij je langskom. Want er moet een goede klik zijn om een succesvolle samenwerking te hebben. Jouw succes is ons succes. Wanneer beginnen we?

Veelgestelde vragen

Werken jullie altijd remote?

We werken ongeveer 80%-90% remote. Voor de eerste kennismaking komen we altijd langs en als het tijdens onze samenwerking nodig is, komen we ook langs. Maar zullen zoveel mogelijk remote doen, daarin zijn we gespecialiseerd. We zijn goed in staat om ook op afstand hoge kwaliteit te leveren.

Zijn jullie gespecialiseerd in een specifieke branche?

Ja, de meeste kennis en ervaring hebben we in de bouw en installatietechniek en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast werken we ook graag samen met bedrijven die zicht richten op duurzaamheid en maatschappelijke belangen behartigen zoals natuurorganisaties, zorg en onderwijs.

We werken graag samen met bedrijven waar de passie en liefde voor het vak voelbaar is. Vertrouwen, gelijkwaardigheid, humor en waardering zijn voor ons de belangrijkste ingrediënten voor een fijne samenwerking.

Doen jullie ook kleine projecten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie?

In overleg is heel veel mogelijk.

Hiervoor hanteren we projectprijzen en werken niet op basis van uurtje-factuurtje of op basis van prijs per woord. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Jij weet veel over LinkedIn, bied je ook losse LinkedIn trainingen aan?

Ja, ik bied ook losse trainingen aan. Ik kom graag bij je bedrijf om een training te verzorgen op maat gemaakt voor jouw business. Het is zelfs mogelijk dat we dit online doen, wanneer jouw mensen verspreid zijn over het land. 

Ik wil de Linkedin profielen van mijn ambassadeurs 'woest aantrekkelijk' maken, doe je dat ook?

We kunnen hier een workshop voor jouw ambassadeurs voor organiseren waarin we dit stap voor stap doen. Dit betekent wel dat mensen zelf ook het nodige denkwerk moeten verrichten qua tekst en moeten zorgen voor goed beeldmateriaal en/of logomateriaal. 

Je kan dit ook volledig uitbesteden wanneer jouw ambassadeurs daar ook achter staan. Hierover kunnen we in gesprek gaan hoe we dit voor je kunnen maken.

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

En mis niks van onze LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2024 Sieva Recruitment en Marketing. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden