Geen tijd, maar wel zichtbaar zijn op Linkedin?

De Linkedin take-over voor directie van technische bedrijven | €1497 p/mnd

“Ik maak jouw Linkedin profiel woest aantrekkelijk”

Je ziet op Linkedin mooie posts voorbij komen, je ziet dat daar veel reacties op komen. Voor jou een simpele optelsom dat dit goed is voor jouw zichtbaarheid en die van jouw bedrijf. Tegelijkertijd heeft het een positieve invloed heeft op het aantrekken van nieuwe collega’s (en klanten).

Win-win-win

Maar ja, je hebt het al zo’n volle agenda. 

Kortom, je wil het wel maar het mag niet teveel tijd kosten en moet maximaal resultaat opleveren. Dan ben je bij mij aan het goed adres.  

R

Je wil het verhaal van je bedrijf vertellen en je als aantrekkelijke werkgever profileren om het juiste talent te vinden.

R

Je wil opvallen tussen de concurrentie met jouw eigen verhaal, jouw passie en drive voor jouw vak.

R

Je wil een persoonlijke samenwerking met iemand die snapt wat voor jou belangrijk is.

R

Iemand die aan 1 woord genoeg heeft.

R

Iemand die jarenlange ervaring heeft in recruitment en weet hoe je dit mixt met social media.

R

Iemand die jouw branche kent, die jouw taal spreekt.

R

je hebt behoefte aan creatieve en innovatieve content die jouw bedrijf onderscheidt en aantrekkelijk maakt voor latent werkzoekenden in de bouwsector.

Wat levert een samenwerking met ons op?

%

Toename profielbezoekers Linkedin (na 3 mnd)

Gemiddeld aantal views op Linkedin (per mnd)

%

Groei van je online Linkedin netwerk (na 3 mnd)

Maar hoe pak je dat aan?

Ga met mij in gesprek, ik maak een plan en kom in actie! Zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Waar wacht je nog op? Bel me, dan zetten we de eerste stap!

Z

Heb aan 1 woord genoeg

Z

Eerlijke en open dienstverlening voor een eerlijke prijs.

Z

Advies om te verbeteren in jouw recruitmentproces, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment strategie.

Z

We doen niet alleen het denkwerk, maar voeren het ook uit. Volledige ontzorging mogelijk.

Het online woest aantrekkelijk maken van jouw bedriijf

Is  onze manier om te zeggen hoe we employer branding zien. Namelijk; ervoor zorgen dat jouw bedrijf zó onweerstaanbaar is, dat de juiste kandidaat wel moet solliciteren op jouw vacature.

Wanneer je op social media laat zien wie je bent, wat je leuk vindt en waar je bedrijf zich mee bezighoudt, zijn er mensen die dit aanspreekt. Zeker wanneer je dit geheel authentiek, consequent en met enthousiasme doet.

Door jouw doelgroep in je netwerk te verzamelen, leren ze jouw bedrijf kennen. Zo worden ze jouw fans. En die fans helpen jou om je vacatures in te vullen of ze komen bij je solliciteren. Dit doen we niet alleen extern maar ook intern.

  • persoonlijke aanpak
  • snel schakelen
  • nuchtere go-getter
  • linkedin lover

Wat onze klanten zeggen

Sietske is een dynamische professional met een onuitputtelijke bron van creativiteit. Haar vermogen om traditionele denkpatronen te doorbreken heeft ons team geïnspireerd om innovatieve concepten te ontwikkelen, wat resulteerde in content die buitengewoon goed ontvangen werd door ons Nederlandse publiek.

Haar frisse perspectief heeft ons aangemoedigd om vanuit nieuwe invalshoeken naar ons dagelijks werk te kijken. Bovendien heeft Sietske’s expertise een cruciale rol gespeeld bij het versterken van onze zichtbaarheid op social media.

Wij bevelen Sietske van harte aan bij elke organisatie die met trots hun merk wil profileren en uitdragen op digitale platforms.

Sijmon Eenkhoorn

Productie- en teamleider, Breman Woningbouw

“Sietske ging vol enthousiasme van start en heeft ons bedrijf en de vacature goed in de kijker gezet. Sietske heeft een aantal super posts voor ons geschreven met uitschieters van bijna 19000 views! Toen ik dat zag was ik erg onder de indruk en heb ik Sietske ook direct geappt. Daarnaast heeft ze mijn netwerk flink uitgebreid met collega’s uit de branche waardoor ik meer interactie heb.

We zijn enorm gegroeid op LinkedIn en veel meer zichtbaar dankzij Sietske. Sietske komt haar afspraken goed na, is zeer gedreven en praat en overlegt makkelijk.”

Wim Berendsen

Hoofd Calculatie, Van der Sluis Constructie

Dit maakt mijn werkwijze zo succesvol

Ons succes zit ‘m in ons enthousiasme, onze persoonlijke aanpak en snappen wat voor jouw bedrijf belangrijk is. We schakelen snel waar dat nodig is en wachten niet af tot iets naar ons toekomt. Wij willen samen met jou successen boeken en trekken daarvoor alles uit de kast.

Interesse? Bel ons dan, we komen graag langs kom kennis te maken en onze dienstverlening verder toe te lichten. We vinden het belangrijk dat er een goede klik is om tot een succesvolle samenwerking te komen. Jouw succes is ons succes. Bel 06-46083306.

Veelgestelde vragen

Werken jullie altijd remote?

We werken ongeveer 80%-90% remote. Voor de eerste kennismaking komen we altijd langs en als het tijdens onze samenwerking nodig is, komen we ook langs. Maar zullen zoveel mogelijk remote doen, daarin zijn we gespecialiseerd. We zijn goed in staat om ook op afstand hoge kwaliteit te leveren.

Zijn jullie gespecialiseerd in een specifieke branche?

Ja, de meeste kennis en ervaring hebben we in de bouw en installatietechniek en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast werken we ook graag samen met bedrijven die zich richten op duurzaamheid en maatschappelijke belangen behartigen zoals natuurorganisaties, zorg en onderwijs.

We werken graag samen met bedrijven waar de passie en liefde voor het vak voelbaar is. Vertrouwen, gelijkwaardigheid, humor en waardering zijn voor ons de belangrijkste ingrediënten voor een fijne samenwerking.

Wij zien jouw onderscheidend vermogen, vertellen de verhalen die voor jou vanzelfsprekend zijn zodat potentiële medewerkers niet om je heen kunnen!

Doen jullie ook consultancy projecten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie?

In overleg is heel veel mogelijk.

Hiervoor hanteren we projectprijzen en werken niet op basis van uurtje-factuurtje of op basis van prijs per woord. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Jij weet veel over LinkedIn, bied je ook losse LinkedIn trainingen aan?

Ja, ik bied ook losse trainingen aan. Ik kom graag bij je bedrijf om een training te verzorgen op maat gemaakt voor jouw business. Het is zelfs mogelijk dat we dit online doen, wanneer jouw mensen verspreid zijn over het land. 

In de webshop bied ik 1-op-1 trainingen aan waarmee ik werkzoekenden heb hun Linkedin profiel woest aantrekkelijk te maken zodat ze binnen no-time die leuke job vinden. 

Daarnaast bied ik ook 1-op-1 Linkedin trainingen aan voor ZZPers die hun Linkedin profiel woest aantrekkelijk willen maken zodat ze makkelijker klanten aantrekken en ik bied een training speciaal gericht op het efficient en effectief schrijven van eigen content in het kader van personal branding.

Ik wil de Linkedin profielen van mijn ambassadeurs 'woest aantrekkelijk' maken, doe je dat ook?

We kunnen hier een workshop voor jouw ambassadeurs voor organiseren waarin we dit stap voor stap doen. Dit betekent wel dat mensen zelf ook het nodige denkwerk moeten verrichten qua tekst en moeten zorgen voor goed beeldmateriaal en/of logomateriaal. 

Je kan dit ook volledig uitbesteden wanneer jouw ambassadeurs daar ook achter staan. Hierover kunnen we in gesprek gaan hoe we dit voor je kunnen organiseren.

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

En mis niks van onze LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2024 Sieva Recruitment en Marketing. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden