Linkedin take-over | Social Take-over| vacaturestrateeg

Word een woest aantrekkelijke werkgever en vul je vacatures in!

Voor technische bedrijven

Ik maak jouw bedrijf woest aantrekkelijk en vullen we de vacatures in.

Met jouw Linkedin profiel, Facebook en Instagram zorg ik ervoor dat je online zichtbaarheid vergroot. Dat je de juiste kandidaten aantrekt en dat ze bij je solliciteren. Voor een eerlijke prijs mijn volledige toewijding om onze samenwerking tot een succes te maken.

R

Vergroot je netwerk en je bereik op social media.

R

Positioneer je bedrijf als een autoriteit met een sterke contentstrategie.

R

Ik kom het de content halen en 'zeur' net zolang totdat ik heb wat ik nodig heb voor jouw successen!

R

Excellente communicatie zodat niemand merkt dat ik een externe ben.

R

Je hebt geen tijd voor social media, ik zorg je volledig van A-Z

R

Ik weet wat voor jou als directeur of MT belangrijk is, ik schakel supersnel.

R

Met jouw eigen verhalen ga jij je onderscheiden, ik zorg voor een mooie tekst, design in jouw huisstijl en goede foto's & video's

R

Je wil samenwerken die de bouw- en installatiebranche kent.

R

To the point, resultaatgericht met die hele belangrijke 'female touch'

Wat levert een samenwerking met mij op?

%

Toename profielbezoekers Linkedin (na 3 mnd)

Gemiddeld aantal views op Linkedin (per mnd)

%

Groei van je online Linkedin netwerk (na 3 mnd)

Maar hoe pak je dat aan?

Ga met mij in gesprek, ik maak een plan en kom in actie! Zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Waar wacht je nog op? Bel me, dan zetten we de eerste stap!

Z

Ik heb aan 1 woord genoeg

Z

Eerlijke en open samenwerking voor een eerlijke prijs.

Z

Advies om te verbeteren in jouw recruitmentproces, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment strategie.

Z

Volledige ontzorging voor jouw socials

Het online woest aantrekkelijk maken van jouw bedriijf

Is  onze manier om te zeggen hoe we employer branding zien. Namelijk; ervoor zorgen dat jouw bedrijf zó onweerstaanbaar is, dat de juiste kandidaat wel moet solliciteren op jouw vacature.

Wanneer je op social media laat zien wie je bent, wat je leuk vindt en waar je bedrijf zich mee bezighoudt, zijn er mensen die dit aanspreekt. Zeker wanneer je dit geheel authentiek, consequent en met enthousiasme doet.

Door jouw doelgroep in je netwerk te verzamelen, leren ze jouw bedrijf kennen. Zo worden ze jouw fans. En die fans helpen jou om je vacatures in te vullen of ze komen bij je solliciteren. Dit doen we niet alleen extern maar ook intern.

  • persoonlijke aanpak
  • snel schakelen
  • nuchtere go-getter
  • linkedin lover

Wat onze klanten zeggen

Sietske is een dynamische professional met een onuitputtelijke bron van creativiteit. Haar vermogen om traditionele denkpatronen te doorbreken heeft ons team geïnspireerd om innovatieve concepten te ontwikkelen, wat resulteerde in content die buitengewoon goed ontvangen werd door ons Nederlandse publiek.

Haar frisse perspectief heeft ons aangemoedigd om vanuit nieuwe invalshoeken naar ons dagelijks werk te kijken. Bovendien heeft Sietske’s expertise een cruciale rol gespeeld bij het versterken van onze zichtbaarheid op social media.

Wij bevelen Sietske van harte aan bij elke organisatie die met trots hun merk wil profileren en uitdragen op digitale platforms.

Sijmon Eenkhoorn

Productie- en teamleider, Breman Woningbouw

“Sietske ging vol enthousiasme van start en heeft ons bedrijf en de vacature goed in de kijker gezet. Sietske heeft een aantal super posts voor ons geschreven met uitschieters van bijna 19000 views! Toen ik dat zag was ik erg onder de indruk en heb ik Sietske ook direct geappt. Daarnaast heeft ze mijn netwerk flink uitgebreid met collega’s uit de branche waardoor ik meer interactie heb.

We zijn enorm gegroeid op LinkedIn en veel meer zichtbaar dankzij Sietske. Sietske komt haar afspraken goed na, is zeer gedreven en praat en overlegt makkelijk.”

Wim Berendsen

Hoofd Calculatie, Van der Sluis Constructie

Dit maakt mijn werkwijze zo succesvol

Ons succes zit ‘m in de échte verbinding maken met storytelling en in het creëeren van ambassadeurs. Marketing, social media en communicatie zijn daarbij belangrijke middelen, maar we denken ook met je mee op andere vlakken zoals de interne organisatie. Samen zorgen we ervoor dat je succesvol nieuwe medewerkers gaat binnenhalen die blijven.

Interesse? Bel ons dan, waarna ik bij je langskom. Want er moet een goede klik zijn om een succesvolle samenwerking te hebben. Jouw succes is ons succes. Wanneer beginnen we?

Veelgestelde vragen

Werken jullie altijd remote?

We werken ongeveer 80%-90% remote. Voor de eerste kennismaking komen we altijd langs en als het tijdens onze samenwerking nodig is, komen we ook langs. Maar zullen zoveel mogelijk remote doen, daarin zijn we gespecialiseerd. We zijn goed in staat om ook op afstand hoge kwaliteit te leveren.

Zijn jullie gespecialiseerd in een specifieke branche?

Ja, de meeste kennis en ervaring hebben we in de bouw en installatietechniek en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast werken we ook graag samen met bedrijven die zicht richten op duurzaamheid en maatschappelijke belangen behartigen zoals natuurorganisaties, zorg en onderwijs.

We werken graag samen met bedrijven waar de passie en liefde voor het vak voelbaar is. Vertrouwen, gelijkwaardigheid, humor en waardering zijn voor ons de belangrijkste ingrediënten voor een fijne samenwerking.

Doen jullie ook kleine projecten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie?

In overleg is heel veel mogelijk.

Hiervoor hanteren we projectprijzen en werken niet op basis van uurtje-factuurtje of op basis van prijs per woord. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Jij weet veel over LinkedIn, bied je ook losse LinkedIn trainingen aan?

Ja, ik bied ook losse trainingen aan. Ik kom graag bij je bedrijf om een training te verzorgen op maat gemaakt voor jouw business. Het is zelfs mogelijk dat we dit online doen, wanneer jouw mensen verspreid zijn over het land. 

Ik wil de Linkedin profielen van mijn ambassadeurs 'woest aantrekkelijk' maken, doe je dat ook?

We kunnen hier een workshop voor jouw ambassadeurs voor organiseren waarin we dit stap voor stap doen. Dit betekent wel dat mensen zelf ook het nodige denkwerk moeten verrichten qua tekst en moeten zorgen voor goed beeldmateriaal en/of logomateriaal. 

Je kan dit ook volledig uitbesteden wanneer jouw ambassadeurs daar ook achter staan. Hierover kunnen we in gesprek gaan hoe we dit voor je kunnen maken.

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

En mis niks van onze LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2024 Sieva Recruitment en Marketing. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden