Sietske Visser

pro-actieve recruitment voor de juiste kandidaat 
op de juiste plek

 

Sietske Visser

pro-actieve recruitment

voor de juiste

kandidaat

op de juiste plek

Werkgevers en werknemers verbinden

Recruitment is niet alleen een kwestie van een vacature uitzetten en wachten op reacties.
Als werkgever is het belangrijk om het heft in handen te nemen en de juiste kandidaten aan te trekken.

Door een heldere employer branding neer te zetten spreek je jouw ideale kandidaat aan.
Door jezelf als werkgever te laten zien, wordt je woest aantrekkelijk en vind je met gemak
de juiste persoon op de juiste plek.

Ik vergelijk het graag met vissen; ik doe aas aan mijn hengel,
ik gooi ‘m uit en vervolgens hapt de juiste kandidaat. BEET!

Door hier doorlopend mee bezig te zijn, en niet alleen op het moment dat de vacature ontstaat,
zal je toekomstige vacatures ook gemakkelijker invullen.

Online laten zien wie je bent als bedrijf, waar je voor staat en wat je bezighoudt,
is waarmee je die (latente) werkzoekende aanspreekt.

Je bedrijf online in de spotlight zetten en etaleren hoe woest aantrekkelijk jouw bedrijf is. Zo authentiek mogelijk.

Recruitment expert

Als recruitment expert werk ik graag met jou samen om de juiste kandidaten online aan te spreken met krachtige LinkedIn posts en het pro-actief werven van talent dat bij je past. En samen zorgen we ervoor dat zij de beste candidate experience krijgen. Open en eerlijk.

Verbindingen zien, voelen en maken

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring als recruiter en online ondernemer en met mijn kritische blik en go-getter mentaliteit, heb ik snel door hoe ik jullie bedrijf het beste zichtbaar kan maken voor potentiële kandidaten. Geen ellenlange denksessies, maar samen de grote lijnen uitzetten en gáán! ACTIE!

Met mijn tomeloze enthousiasme en toewijding, ga ik pro-actief mensen benaderen, waarbij ik verder kijk dan alleen hard skills. De mens achter het CV is vaak veel interessanter net als de mens achter een groot bedrijf. Het gevoel dat je bij mensen achterlaat, is wat hen bijblijft.

Daarnaast kijk ik mee en adviseer ik over de online zichtbaarheid van jouw bedrijf, hoe de candidate experience verbeterd kan worden en jouw employer branding. Hoe zorg je ervoor dat je nog aantrekkelijker wordt. Dus de bescheidenheid overboord en plaats maken voor trots.

Wat zij over de samenwerking zeggen

Ronald Bremmer

Bedrijfsleider Woningbouw | Van der Sluis Technische bedrijven

Wat begon bij een bootcamptraining, resulteerde in een fijne samenwerking en optimaal gebruik van onze LinkedIn pagina’s.

Sietske en ik raakten tijdens de training in gesprek. Zij vertelde wat voor werk ze deed en ik legde uit waar voor ons nog winst te behalen viel. Er werd al bijna een jaar niet adequaat gereageerd op vacatures die we uitgezet hebben. Ik vond dat het tijd was dat we hier wat aan gingen doen. Ik heb Sietske gevraagd of zij ons kon helpen. 

Douwe de Vries

Mede-eigenaar | Business Consultant, Mannen van Waarde

Voordat we gingen samenwerken zat ik vaak ’s avonds en in het weekend potentiële nieuwe werknemers via LinkedIn te benaderen. Maar hoe drukker we het overdag kregen, hoe minder tijd en energie ik had om dit te blijven doen. Zo ontstond onderweg in de auto met Tom Poppema het idee om iemand te gaan zoeken die ons kon ontzorgen op een aantal vlakken.

Gerard Valkenburg

Bedrijfsleider Utiliteit en Beheer & Onderhoud | Van der Sluis Technische bedrijven | Genemuiden

Voorheen plaatsten we vacatures op de standaard websites dit leverde weinig respons op en het was moeilijk om de vacatures in te vullen. 

Via mijn collega Ronald Bremmer ben ik in contact gekomen met Sietske. Zij leerde ons hoe we een nieuwe doelgroep kunnen bereiken via Linkedin. Sietske zat er vanaf het begin bovenop. Ze luistert naar de situatie en beantwoordt onze vragen. Door middel van actief samenwerken hebben we interessante LinkedIn-berichten gemaakt, waarmee we een doelgroep bereiken die eerder nooit in deze branche zou zoeken naar een baan.

Ik voel het als mijn missie om mensen met elkaar te verbinden. Werkgevers & werknemers. Zo authentiek mogelijk, met power en oprechtheid. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Zonder tijd te verspillen met het wachten op de juiste kandidaat. Ik houd van ACTIE.

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

En mis niks van onze LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2024 Sieva Recruitment en Marketing. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden