Ik ben 6 jaar werkloos geweest. Ik raakte mijn baan kwijt en verloor mijn kindje precies in de tijd dat de economische crisis uitbrak. Ik raakt in een depressie en had slaapproblemen. Daardoor kwam ik al die jaren niet weer aan het werk. Hoe gedreven ik ook was om weer een baan te vinden, het lukte me niet. De glans was eraf.

Elke afwijzing vatte ik persoonlijk op en verpestte mijn hele dag. Daardoor kreeg ik een negatief zelfbeeld en kon ik het soms niet meer opbrengen om te gaan solliciteren. Meestal lukte het om mezelf op te peppen om weer een sollicitatie te versturen, maar soms ook niet. Ik wilde lange tijd niet inleveren, niet op loon, niet op zwaarte van de functie, ik wilde per se weer op mijn eigen niveau aan het werk. Totdat ik aankwam op het punt dat me dat ook niet meer uitmaakte. Als ik maar aan het werk was, buiten de deur, onder de mensen. Dus kocht ik een witte bus en ging aan de slag bij PostNL als postbezorger. Daarna rolde ik van de ene in de andere functie, omdat ik weer lekker in mijn vel zat. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en ik straalde weer, waardoor ik voor werkgevers weer een aantrekkelijke werknemer werd.

Ik weet hoe het is om zonder werk te zitten, in crisistijd, wat het met je doet en hoe je niet meer uit die negatieve spiraal komt. Dat je elke afwijzing persoonlijk opvat en dat het al jouw negatieve gevoelens aanwakkert.

Daarom wil ik iedereen die hier nu mee worstelt helpen.

  • Hoe kom je uit die negatieve spiraal?
  • Hoe ga je weer stralen?
  • Hoe zorg je ervoor dat je wordt gezien door werkgevers?
  • En je weer een leuke job vindt.

In en 1-op-1 sollicitatietraining (via Zoom) help ik jou om die eerste stappen te zetten. Voor de eerste 5 die zich aanmelden heb ik een speciale prijs van €47 (incl. BTW)

Je kan je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Tot gauw!

Contact