We are a full service

Recruitment

Marketing 2.0

“Wat voor jou heel gewoon is, is voor een ander heel bijzonder”

Neem als werkgever het heft in handen en laat mij jouw employer brand bouwen op LinkedIn.

Gooi je bescheidenheid overboord en werk samen met een expert in recruitment & LinkedIn.
Ik zorg dat jouw netwerk groeit, dat jij een expertstatus opbouwt in je vakgebied zodat jij de vacatures invult. 

Herken je dit?

Q

Je wil laten zien hoe aantrekkelijk je bent als werkgever, maar je bent té bescheiden. Je denkt 'Doe maar gewoon dan doe ik al gek genoeg'.

Q

Je wil geen standaard berichten delen op LinkedIn, maar je wil de beleving, passie en liefde voor je vak overbrengen.

Q

Je deelt alleen vacatures op je LinkedIn profiel, maar wil ook graag andere berichten delen om de verbinding aan te gaan met je netwerk.

Q

De HR-afdeling heeft de handen vol aan allerlei andere taken en geen tijd om recruitmentmarketing de aandacht te geven die het verdient.

Q

Het ontbreekt aan kennis van LinkedIn en andere social media om hier resultaten mee te bereiken.

Q

Je hebt geen marketing-afdeling die werkt aan employer branding.

Allemaal frustraties waar je geen last van wil hebben.

Je wil met de juiste kandidaat om tafel.
Het in eigen beheer houden, zodat je het proces goed kan blijven volgen.

Samenwerken met een expert die weet hoe je met het juiste netwerk en de juiste LinkedIn post een potentiële kandidaat kan verleiden.

Iemand die de verbinding maakt tussen recruitment en marketing.

Iemand die niet alleen korte termijn denkt, maar ook lange termijn.

Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg.

Maar hoe pak je dat aan?

Want je hebt geen tijd om pakkende LinkedIn posts te schrijven, te netwerken met vakgenoten en interactie te hebben met je doelgroep. 

 Je hebt gewoon iemand nodig die met flair en enthousiasme het social media slagveld opgaat en de wedstrijd wint. Zonder pusherig te zijn.

Door met mij de samenwerking aan te gaan, heb je iemand die niet alleen pakkende LinkedIn posts schrijft, maar ook zorgt voor een excellente candidate experience.

Z

Ik verdiep me in jouw bedrijf en jouw mensen. Met aandacht, toewijding en doortastendheid.

Z

Ik kruip in jouw huid, schrijf krachtige posts, bouw je netwerk uit en vergroot je online zichtbaarheid.

Z

Daarnaast adviseer ik over het vergroten van de zichtbaarheid van jouw vacatures en hoe sollicitatieprocessen effectiever kunnen.

Z

Ik ben jouw coach in het sollicitatieproces.

*Alle pakketten zijn inclusief opstartkosten zoals bedrijfsbezoek, kennismaking, rondleiding, vacature intake, doorlopen sollicitatieprocedure, doelgroepanalyse, overdracht beeldmateriaal en logo’s, inrichten LinkedIn profiel(en), adviseren over marketingcampagnes, fotografie en videografie.

* Minimaal voor 3 maanden voor maximaal resultaat.

*Additionele kosten: de aanschaf van een LinkedIn Recruiter Lite account. Eerste maand is gratis.

Het online woest aantrekkelijk maken van jouw bedriijf

Is  mijn manier om te zeggen hoe ik employer branding zie. Namelijk; ervoor zorgen dat jouw bedrijf zó onweerstaanbaar is, dat de juiste kandidaat het niet kan weerstaan om te solliciteren op jouw vacature.

Wanneer je op social media laat zien wie je bent, wat je leuk vind en waar je bedrijf zich mee bezighoudt zijn er mensen die dit aanspreekt. Hoe authentiek hoe beter. Wat voor jou heel gewoon is, is voor een ander heel bijzonder. Soort zoekt soort.

Door jouw doelgroep in je netwerk te verzamelen zullen zij jou gaan zien als de expert in je vakgebied. Zij leren je kennen en worden jouw ambassadeurs. En die ambassadeurs helpen jou om je vacatures in te vullen, maar ze kunnen je op nog veel meer vlakken helpen.

Know-like-trust.

  • persoonlijke aanpak
  • linkedin lover
  • nuchtere go-getter

Wat mijn klanten zeggen

“Sietske heeft vol enthousiasme geholpen bij het zichtbaar maken van onze social media platformen, in het bijzonder LinkedIn. Daarnaast heb ik als pas afgestudeerde veel kunnen leren van haar expertise. Ze draait de hand niet om voor een leerzame training en toont hierin veel passie voor haar vak. Een echte aanpakker! Ik kijk heel positief terug op onze samenwerking en ga hier nog jarenlang profijt van hebben.”

Marissa Sienema

HR medewerker, Pranger-Rosier installaties

“Sietske ging vol enthousiasme van start en heeft ons bedrijf en de vacature goed in de kijker gezet. Sietske heeft een aantal super posts voor ons geschreven met uitschieters van bijna 19000 views! Toen ik dat zag was ik erg onder de indruk en heb ik Sietske ook direct geappt. Daarnaast heeft ze mijn netwerk flink uitgebreid met collega’s uit de branche waardoor ik meer interactie heb.

We zijn enorm gegroeid op LinkedIn en veel meer zichtbaar dankzij Sietske. Sietske komt haar afspraken goed na, is zeer gedreven en praat en overlegt makkelijk.”

Wim Berendsen

Hoofd Calculatie, Van der Sluis Constructie

Dit maakt mijn werkwijze zo succesvol

Mijn succes zit ‘m in de écht verbinding maken, in jouw eigen netwerk en in ambassadeurs. Marketing, social media en communicatie zijn daarbij de belangrijkste onderdelen. En niet te vergeten mijn enthousiasme, pro-actieve instelling en drive om alles tot een succes te brengen.

Interesse? Dan maak ik graag een afspraak voor een eerste telefonische kennismaking, waarna ik graag bij je langskom om verder te praten. Want er moet een goede klik zijn om een succesvolle samenwerking te hebben. Jouw succes is mijn succes.

Veelgestelde vragen

Werk je altijd vanuit huis?

Ik werk ongeveer 80%-90% vanuit huis. Voor de eerste kennismaking kom ik altijd langs en als er vacatures ontstaan op afdelingen waar ik nog niet ben geweest. Ik vind het belangrijk om persoonlijk kennis te maken en een beeld te krijgen bij de werkplek die iemand krijgt. Soms kan het ook vaker goed zijn om op locatie te komen werken, wanneer ik zie dat de focus wegzakt op de vacatures. In gesprek blijven met elkaar is ontzettend belangrijk in recruitment. 

Ben je gespecialiseerd in een specifieke branche?

Ja, ik specialiseer mij bouw en techniek en alles wat daarmee samenhangt. Ik werk graag samen met bedrijven waar de passie en liefde voor hun vak voelbaar is, dan weet ik dat ook over te brengen aan je netwerk in mooie content.

Is het naast pakketten die je aanbied ook mogelijk om jou voor meer uren op interim basis in te huren?

Ja hoor, dat is zeker mogelijk. Ik ga daar graag over in gesprek, houd er wel rekening mee dat ik 80%-90% vanuit huis werk om ervoor te zorgen dat de balans tussen mijn werk en gezin gezond blijft. Mijn klanten ervaren dit als zeer prettig, omdat ik door mijn mijn jarenlange ervaring niet veel nodig heb om te weten wat nodig is.

Jij weet veel over LinkedIn, bied je ook losse LinkedIn trainingen aan?

Ik werk momenteel aan een online training waarin ik anderen ga leren wat ik doe. Deze training bestaat uit 4 modules en zal naar verwachting in september 2021 af zijn. Wil je hiervan op de hoogte blijven, stuur me dan even een mail naar info@sieva.nl

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

Met LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2020 Sieva Recruitment Expert | Recruiter. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden