Mensen aan elkaar verbinden

Verbindingen zien, voelen en maken is mijn grootste talent. Een talent die ik dagelijks inzet om ervoor te zorgen dat er resultaten behaald worden.

Ik verbind werkgevers en werknemers met elkaar.

* Ik help werkzoekenden hoe ze succesvol solliciteren. 

* En ik vul vacatures in voor mijn klanten

Mensen aan elkaar verbinden

 

Verbindingen zien, voelen en maken is mijn grootste talent. Een talent die ik dagelijks inzet om ervoor te zorgen dat er resultaten behaald worden.

Ik verbind werkgevers en werknemers met elkaar.

* Ik help werkzoekenden hoe ze succesvol solliciteren. 

* En ik vul vacatures in voor mijn klanten

 

Werkgevers en werknemers verbinden

Vacatures invullen met de juiste mensen op de juiste plek, dat is wat je graag zou willen bereiken, toch? Je wordt regelmatig benaderd door recruiters die graag met je willen afspreken, maar daar heb je helemaal geen tijd voor. Of je zet vacatures uit bij bureaus, maar vervolgens hoor je er nooit meer wat van. Allemaal frustraties waar je geen last van wil hebben. Je wil met de juiste kandidaat om tafel. Je wil het wel in eigen beheer houden, zodat je het proces goed kan blijven volgen. Samenwerken met iemand die jou de commitment geeft om jouw vacatures in te vullen. Iemand die pro actief mensen gaat benaderen, iemand die verder kijkt dan alleen hard skills. En afspraak is afspraak.

Maar hoe pak je dat aan, want je hebt geen tijd om zelf die kandidaten te gaan searchen en te benaderen. Maar dat is wel waarmee je de kandidaat over de streep kan trekken. Die voelt zich gevleid als de HR manager of iemand van de directie hem benaderd. Ik vertel je graag hoe ik dit aanpak en hoe ik ervoor zorg dat je vacatures ingevuld worden. Daarnaast kijk ik mee en adviseer ik over de online zichtbaarheid van jouw bedrijf, hoe de candidate experience verbeterd kan worden en jouw employer branding. Je wil als werkgever woest aantrekkelijk zijn.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Vul het contactformulier in. Tot gauw!

Wat zij over de samenwerking zeggen

Voordat we gingen samenwerken zat ik vaak ’s avonds en in het weekend potentiële nieuwe werknemers via LinkedIn te benaderen. Maar hoe drukker we het overdag kregen, hoe minder tijd en energie ik had om dit te blijven doen. Zo ontstond onderweg in de auto met Tom Poppema het idee om iemand te gaan zoeken die ons kon ontzorgen op een aantal vlakken. Zo kwamen we bij Sietske terecht. Vanaf het begin is er een goede klik. Sietske zorgt voor reuring op social media, spoort ons aan om meer van onszelf te laten zien en door haar is ons netwerk op LinkedIn enorm uitgebreid.

We hebben interessante developers gesproken en hebben inmiddels 3 nieuwe mensen aangenomen. Ons bedrijf groeit doordat we meer in beweging zijn.

Sietske is een ‘Vrouw van waarde’ omdat zij een nuchtere vlotte doorpakker is die goede ideeën heeft. Ze denkt met ons mee, geeft advies en daardoor hebben we een gelijkwaardige samenwerking. Respect, vertrouwen en eerlijkheid zijn kernwaarden die wij belangrijk vinden en dat vinden we bij Sietske terug.

Douwe de Vries

Mede-eigenaar | Business Consultant, Mannen van Waarde

Wij hebben Sietske leren kennen als een enthousiaste, attente en behulpzame dame. Sietske heeft ons een aantal maanden ondersteund met diverse werkzaamheden. Door haar verfrissende kijk op zaken en doortastendheid was ze voor ons een aanvulling én een goed verlengstuk van het werk wat wij doen. In de prettige samenwerking heeft Sietske haar meerwaarde bewezen. Als de situatie zich weer voordoet gaan wij de samenwerking zeker weer aan. 

Dennis Kuiper

Managing Consultant | Mede-eigenaar, NLIST

Ik kwam met Sietske in contact via LinkedIn, na een persoonlijke kennismaking zijn we gaan samenwerken. Ik was op dat moment al 3 jaar op zoek naar een podotherapeut en het bracht de nodige noodzaak met zich mee om snel iemand te vinden. Ik kon patiënten met diabetes niet optimaal helpen. Door de samenwerking met Sietske kwam ik in gesprek met interessante kandidaten en heb ik uiteindelijke de perfecte kandidaat aangenomen. Diegene is nu ingewerkt en toen ik op vakantie was draaide zij zelfstandig de praktijk. Daarnaast kan ik nu meer patiënten helpen, heb ik meer vrije tijd om door te brengen met mijn gezin en te bouwen áán mijn praktijk.

 Naast het invullen van de vacature denkt Sietske mee in het werving & selectieproces, heeft ze social media nader ingericht en berichten gepost. Ook heeft ze mij  geadviseerd wat er allemaal verandert wanneer je werkgever wordt. De samenwerking met Sietske was zeer waardevol.

Marc van Maanen

Fysiotherapeut | registerpodoloog | eigenaar, Podologie van Maanen

Wil je weten hoe ik mijn eigen parttime business vanuit huis heb gebouwd?

Sinds 2017 run ik mijn eigen bedrijf vanuit huis en combineer ik dit met de zorg voor de kinderen. Ik liep al jarenlang vast in de zoektocht naar een baan als parttime recruiter, want:

  • Ik moest in loondienst minimaal 32 uur per week werken om bij een bureau te kunnen werken (uitzendbureau, detacheringsbureau o.i.d.)
  • Óf ik moest al fulltime als corporate recruiter hebben gewerkt om daarna parttime te ‘mogen’ werken.
  • Ook wilde ik niet hele dagen van 8 uur werken, maar dit zo invullen zodat de kinderen mij niet teveel hoefden te missen.

Aan al deze voorwaarden wilde ik niet voldoen, want dat zou ten koste gaan van mijn kinderen en mijn eigen rust. Ik besloot mijn bedrijf zo in te richten dat mijn opdrachtgevers daar gelukkig van worden en ikzelf ook. Ik liet alles los en begon vanaf nul. 

Nu werk ik gemiddeld 24-28 uur per week (soms wat meer, maar daar kies ik dan bewust voor). Mijn kinderen gaan 2 middagen naar de BSO, ik werk onder schooltijd, soms vanuit huis en soms bij de klant. Ik heb de regie in handen en ik doe in overleg met de klant wat het beste is om resultaten te boeken. Win-win voor iedereen. Wil je ook weten hoe ik dat doe en wil je dat ik je daarbij help? 

Boek bij mij een 1-op-1 boostsessie 'Hoe bouw ik mijn parttime recruitmentbusiness?' Voor slechts €97 (excl. BTW)

Mijn grootste eye-opener is toch wel dat ik compleet out-of-the-box mag gaan denken. Niet hoe iedereen het al doet maar vanuit mijzelf mag gaan bepalen wat ik wil aanbieden!

Ik vond het heel bijzonder; het gesprek kwam precies op het juiste moment en daardoor vielen ineens heel veel kwartjes. Normaal gesproken zou ik veel meer vragen stellen, maar jou horen praten was al voldoende om het te laten gebeuren!!

Dus een hele grote dank je wel!!

Anne-Marie Duuring

Virtueel Business Manager / HR freelancer, Anne-Marie Duuring

Vraag & Antwoord

Werk je altijd vanuit huis?

Ik werk zoveel mogelijk vanuit huis. Voor de eerste kennismaking kom ik altijd langs of als er vacatures ontstaan op afdelingen waar ik nog niet ben geweest. Ik vind het belangrijk om een gevoel en een beeld te krijgen bij de werkplek die iemand krijgt. Soms kan het ook vaker goed zijn om op locatie te komen werken, dan zal ik dat zeker doen. Mocht ik een interim opdracht gaan doen, dan gaat mijn voorkeur uit naar maximaal 50% van de tijd op locatie te zijn. Reistijd vind ik zonde van mijn tijd, dit zet ik liever in als effectieve werktijd.

Ben je gespecialiseerd in een specifieke branche?

Nee, ik heb inmiddels al in verschillende branches gewerkt, van IT tot de zorg en van commerciële functies tot engineers. Ik vind het belangrijker dat ik een klik heb met de mensen waarmee ik samenwerk, dat is voor mij een belangrijke factor voor een succesvolle samenwerking dan recruiten voor specifieke functies of branche. Belangrijkste pijlers voor een samenwerking zijn respect, vertrouwen, waardering en vrijheid. 

Is het naast de kleine pakketten die je aanbied (6, 9 of 12 uur per week) ook mogelijk om jou voor meer uren op interim basis in te huren?

Ja hoor, dat is zeker mogelijk. Ik ga daar graag over in gesprek, houd er wel rekening mee dat ik minimaal 50% vanuit huis wil werken om ervoor te zorgen dat de balans tussen mijn werk en gezin gezond blijft.

Vacatures invullen is jouw core-business, kan je iets vertellen over waarom jouw aanpak zo succesvol is?

Ik zou zeggen, bel of mail me gerust dan plannen we een afspraak en vertel ik je er alles over. Mijn succes zit ‘m in LinkedIn, in jouw eigen netwerk en in ambassadeurs. Marketing, social media en communicatie zijn daarbij de belangrijkste onderdelen. En niet te vergeten mijn enthousiasme, pro-actieve instelling en drive om alles tot een succes te brengen. Jouw succes is mijn succes.

Jij weet veel over LinkedIn, bied je ook losse LinkedIn trainingen aan?

Het is zeker mogelijk om mij los van het invullen van de vacatures in te huren als LinkedIn trainer. Mijn Masterclasses zijn ingericht op het maken van een sterk LinkedIn profiel, het opbouwen van een netwerk, het delen van succesvolle posts en ik maak je wegwijs in het LinkedIn premium account ‘Recruiter lite’ zodat je zelf vacatures kan gaan invullen.

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

Met LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2020 Sieva Recruitment Expert | Recruiter. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden