Vanmorgen werd ik om 5 uur wakker met een flinke hoofdpijn en kon daarna de slaap niet meer vatten. Soms heb je dat en weet je niet waarom je toch zo vroeg wakker wordt. Eerder kon ik daar de hele dag chagrijnig van zijn. Ik had dan heel veel negatieve gedachtes zoals; en het regent ook nog… Of dan moet ik ook nog sporten…. Kan ik vandaag niet lekker werken etc. etc. Kortom mijn dag was dan helemaal verpest.

Sinds een paar maanden heb ik met mezelf afgesproken om elke dag wakker te worden met een positieve gedachte. Vanmorgen was dat voor mij: Yes, ik ga straks lekker boksen en daarna voel ik me vast weer een stuk beter. Het regende buiten pijpenstelen en dat boksen doe ik in het bos: Boxingbootcamp. Dus het was even zoeken in mijn kledingkast wat ik aan zou gaan trekken. Ik bedacht mij dat het eigenlijk niet uitmaakte, want ik zou toch als een verzopen kat thuiskomen (acceptatie). Dus een grote handdoek meenemen was dan het handigst, zodat ik mezelf kon afdrogen nadien. Toen ik op het punt stond om te vertrekken, kreeg ik een appje van mijn trainer Ellen, dat we ook binnen konden boksen (beste idee van de dag;-)). Dus snel omgekleed en gaan sporten. Ik ben niet sportief, maar sinds ik bij Ellen train, vind ik sport leuk! Er komen leuke andere dames, dus naast de lichaamsbeweging is het ook nog eens heel gezellig.

Toen de les voorbij was, voelde ik mij heerlijk voldaan. Mijn hoofdpijn was over en ik voelde me goed. Dus vroeg wakker worden wil niet zeggen dat je dag geen successen gaat brengen, maar deze 2 tips wel:

  1. Sta elke ochtend op met een positieve gedachte.
  2. Zoek een sport waar je blij van wordt.

Wil je nog meer van zulke fijne tips van mij hebben? Meld je dan aan voor mijn wekelijkse Inspiratiemail via mijn website http://www.sieva.nl (vul het contactformulier in dan ben je aangemeld)

Maak er een mooie dag van!