Nu ik de Sieva-Boost heb gelanceerd wilde ik mezelf verwennen met wat moois aan de muur. Zodat ik tijdens mijn motiverende en inspirerende sessies een mooie achtergrond heb. En ik vind de producten van IXXI echt prachtig! Ik heb er in mijn woonkamer één hangen met bloemen. Ik houd van bloemen en dieren en daarom moest er dus ook één op mijn kantoor komen.

Samen met een vriendin gingen we naar de winkel en ik hinkte op 2 gedachtes. Enerzijds wil ik mij nog steeds laten inspireren door de vlinder, maar anderzijds vond ik ook dat het tijd was voor iets nieuws. We hebben in 2010 een stil geboren meisje gekregen die we Vlinder* hebben genoemd. Vooral de symboliek achter haar naam sprak ons aan. Dus al die jaren erna heb ik mij in veel beslissingen laten leiden door de vlinder. En nu sta ik voor een nieuw tijdperk in mijn leven. Ik ga meer voor mezelf kiezen in plaats van mezelf weg te cijferen. Dus heb ik besloten dat het tijd is voor iets nieuws.

Zo kwamen we samen terecht bij de kaketoe. De symboliek van de kaketoe sprak me gelijk aan: verstandig, erkentelijk, vriendschap, goed geheugen en de zonneschijn (vrolijk). En daar voel ik mij door aangesproken. Dus daar hangt ie, op mijn kantoor achter mij. En wat is hij mooi en wat ben ik er trots op dat mijn kantoor steeds mooier wordt!

Dus wanneer je met mij een Zoomgesprek hebt, dan zit de kaketoe over mijn schouders mee te kijken. Tot gauw!