Op het moment dat ik besloot met mijn bedrijf naar een hoger level te gaan, wilde ik mezelf verwennen met wat moois aan de muur. Zodat mijn kantoor een serieus kantoor wordt. En ik vind de producten van IXXI echt prachtig! Ik heb er in mijn woonkamer één hangen met bloemen. Ik houd van bloemen en dieren en daarom moest er dus ook één op mijn kantoor komen.

Samen met een vriendin gingen we naar de winkel en ik hinkte op 2 gedachtes. Enerzijds wil ik mij nog steeds laten inspireren door de vlinder, maar anderzijds vond ik ook dat het tijd was voor iets nieuws. We hebben in 2010 een stil geboren meisje gekregen die we Vlinder* hebben genoemd. Vooral de symboliek achter haar naam sprak ons aan. Dus al die jaren erna heb ik mij in veel beslissingen laten leiden door de vlinder. Nu sta ik voor een nieuw tijdperk in mijn leven. Ik ga meer voor mezelf kiezen in plaats van mezelf weg te cijferen. Dus heb ik besloten dat het tijd is voor iets nieuws. The next level.

Zo kwamen we samen terecht bij de kaketoe. De symboliek van de kaketoe sprak me gelijk aan: verstandig, erkentelijk, vriendschap, goed geheugen en de zonneschijn (vrolijk). Ik voel me er door aangesproken dus de keuze was snel gemaakt. Dus daar hangt ie, op mijn kantoor, ik kijk er elke dag naar.

Dus wanneer je met mij een Zoomgesprek hebt, dan zit de kaketoe me aan te kijken. 

Fijne dag!