Hoe vul ik mijn vacatures in met LinkedIn?

Door een woest aantrekkelijke werkgever te zijn

Kom je niet aan de juiste kandidaten?

Woest aantrekkelijk zijn met jouw LinkedIn en tegelijkertijd je vacatures invullen.

  • Hoe zorg ik voor meer bezoekers op mijn LinkedIn profiel?
  • Hoe schrijf ik aantrekkelijke posts die zorgen voor meer interactie?
  • Hoe werkt Recruiter Lite en hoe behaal ik daarmee resultaat?
  • Hoe bespaar ik tijd in mijn recruitmentproces omdat talent spontaan naar me toe komt?
  • Hoe plaats ik een gratis vacature op Linkedin?

Wil je ook binnen 2 maanden 4 vacatures invullen?

Laat geen kansen meer liggen als het gaat om de werving op Linkedin

Als je eenmaal weet hoe het werkt, is het heel simpel.

Besteed de werving niet meer uit, maar neem zelf de regie in handen. Jouw werving, jouw kandidaten.

Wat zit er in de training

1. Hoe maak ik een aantrekkelijk LinkedIn profiel

Begin bij het begin en dat is een beter vindbaar LinkedIn profiel dat meer profielbezoekers aantrekt.

Met meer profielbezoekers genereer je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf, je vacatures en posts.

Met jouw Linkedin profiel kun je een grote bijdrage leveren aan de toegankelijkheid en betrouwbaarheid als aantrekkelijke werkgever.

2. Hoe zet ik een gratis vacature op LinkedIn

Een gratis vacature op LinkedIn plaatsen is kostenbesparend en je kan zelf jouw employer brand hierin verwerken. Wat heb je hiervoor nodig?

Hoe maak je een goede vacaturetekst waarmee je de kandidaat verleid te solliciteren op jouw vacature.

En hoe zorg je ervoor dat je de zichtbaarheid van de vacature gigantisch vergroot.

3. Waarom heb ik Recruiter Lite nodig en hoe werkt het?

>> LIVE 1-op-1 met mij  via Teams<<

In deze module leer ik jou hoe je het maximale uit je betaalde Recruiter Lite account haalt.

Hoe je kandidaten vindt voor je vacatures, hoe je ze respectvol benaderd en je ze kan toevoegen aan jouw netwerk.

En zorgt voor een excellente candidate experience

4. Hoe schrijf ik een succesvolle LinkedIn post

Het moeilijkste aan het schrijven van een post is de inhoud. Ik ga jouw in deze module inspireren waarover je berichten kan gaan schrijven.

Ik vertel je alle do’s en don’ts wanneer je structureel berichten gaat delen.

Tot slot krijg je mijn succesformule waarmee je de gouden combinatie krijgt tot jouw LinkedIn succes.

Wil je ook 15.000 views

per maand op je LinkedIn posts?

Over mij

Parttime recruiten is wat ik een aantal jaren geleden graag wilde, maar nergens kwam ik aan de bak. Minimaal 32 uur per week werd mij vaak gezegd. Dus bedacht ik een werkwijze om maximaal resultaat te behalen voor mijn klanten, in zeer korte tijd. Zelfs in tijden van schaarste. Ik laat me niet zomaar uit het veld slaan. Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen, enthousiasme en creativiteit zorg ik dat je vacatures ingevuld worden.

En dan heb ik het nog niet eens over mijn jaren lange ervaring in de recruitment en de klanten die altijd dik tevreden zijn.

In de training die ik aanbied, leer ik jou hoe ik het doe. Want ik weet dat het werkt. En wil je het uitbesteden dan kan dat ook!

 

Opdrachtgevers

Reviews

De training is aan te bevelen voor recruiters die aan het begin staan van hun carrière of voor een (HR) medewerker die het zelf in een bedrijf moet gaan doen. Je legt hier met deze training een goede basis voor. De gratis vacature plaatsen op Linkedin was voor mij een grote eyeopener, dat heb ik direct getest. En ik wist niet dat je alles kwijt bent zodra je Recruiter Lite afsluit, waardevolle tip. Sietske heeft een prettige stem om naar te luisteren. Leuk om je training te volgen!

Malou Koopmans

Corporate recruiter

Voor mij was de training een fijne opfrisser. In mijn werk bij Maandag® werkte ik dagelijks met Linkedin, bij ZGIJV minder. Toch vond ik het erg leuk en interessant om mezelf hierin weer bij de te spijkeren en bewust te zijn van de mogelijkheden. De gratis vacature plaatsen was voor mij de gouden tip van de training! De training was duidelijk en vol enthousiasme. Ik zou de training aanraden aan de startende recruiter of bijvoorbeeld leidinggevenden die nog weinig ervaring hebben met Linkedin. Voor een ervaren recruiter is het een goede opfrisser. Sietske, super leuk om te zien en te horen met hoeveel passie en plezier jij je vak uitvoert.

Gerline Zwama

Recruiter, Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

De training van Sietske is een mooie basis als je start met recruiten of als je al een tijdje bezig bent met de werving van nieuwe collega’s. Met behulp van de diverse modules leer je precies hoe je LinkedIn zinvol kan inzetten in je wervingsproces. Zelf draai ik al een tijd mee binnen de wereld van recruitment, maar Sietske heeft mij toch nieuwe inzichten weten te geven zoals het gratis plaatsen van je vacature op je Linkedin profiel, als een artikel. Dit heb ik direct ingezet! Deze training geeft jou absoluut de basis om LinkedIn & Recruiter Lite optimaal in te zetten. Een echte aanrader dus.

Angelique Benders

Officemanager & Recruiter

Voor mij was de training een fijne opfrisser. In mijn werk bij Maandag® werkte ik dagelijks met Linkedin, bij ZGIJV minder. Toch vond ik het erg leuk en interessant om mezelf hierin weer bij de te spijkeren en bewust te zijn van de mogelijkheden. De gratis vacature plaatsen was voor mij de gouden tip van de training! De training was duidelijk en vol enthousiasme. Ik zou de training aanraden aan de startende recruiter of bijvoorbeeld leidinggevenden die nog weinig ervaring hebben met Linkedin. Voor een ervaren recruiter is het een goede opfrisser. Sietske, super leuk om te zien en te horen met hoeveel passie en plezier jij je vak uitvoert.

Gerline Zwama
Recruiter, Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

De training is aan te bevelen voor recruiters die aan het begin staan van hun carrière of voor een (HR) medewerker die het zelf in een bedrijf moet gaan doen. Je legt hier met deze training een goede basis voor. De gratis vacature plaatsen op Linkedin was voor mij een grote eyeopener, dat heb ik direct getest. En ik wist niet dat je alles kwijt bent zodra je Recruiter Lite afsluit, waardevolle tip. Sietske heeft een prettige stem om naar te luisteren. Leuk om je training te volgen!

Malou Koopmans
Corporate recruiter

Het is een mooie basistraining voor LinkedIn waarin ik niks hebt gemist . Wat eruit sprong was dat je een gratis vacature kan maken. Mijn complimenten voor de structuur en de opbouw, de tijdsduur van de video’s zijn precies goed en overzichtelijk. Ik kan de training aanbevelen aan de startende recruiter of ondernemers die het zelf willen doen. Was leuk om deel te nemen.

Anonieme recruiter

Je bent niet de enige in jouw branche met deze vacatures, dus zorg ervoor dat ze naar jóu komen en niet de concurrentie.

Aanbod

*alle bedragen zijn excl. btw

Gratis inspiratiegesprek

Weet je nog niet of het iets voor je is? Plan een gratis 30 minuten gesprek met mij in en we gaan samen kijken waar jij behoefte aan hebt.

Meest gestelde vragen

Onzichtbare vraag

Geef je de training ook op locatie?

De training geef ik ook op locatie. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@sieva.nl.

Kan ik de training voor meerdere collega's aanschaffen?

Ja, dat kan. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@sieva.nl.

Hoelang duurt de training?

De training bestaat uit 4 modules van à 15-20 minuten. Iedere module eindigt met opdrachten die je moet gaan uitvoeren.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, dit is niet mogelijk.

Kan ik direct met de training starten?

Ja, wanneer je hebt betaald kan je direct aan de training beginnen. Wanneer je hebt aangemeld voor de Exclusieve training dan ontvang je binnen 1 werkdag een mail om de live Q&A sessies in te plannen.

Hoelang duren de live Q&A sessie?

De online Q&A sessies die ik je 1op-1 geef duren een half uur per keer. Een goede voorbereiding is belangrijk om de tijd zo goed mogelijk te benutten.

Vul ik met deze training écht mijn vacatures in?

Deze training is een uitgebreide uitleg van de werkwijze die ik sinds 2017 succesvol inzet om de vacatures van mijn klanten in te vullen. Het  hangt af van je eigen inzet en of je alles uit de training in de praktijk toepast hoe succesvol je gaat zijn. In de recruitment is het soms nodig om naast LinkedIn ook andere middelen in te zetten om succesvol te zijn, daarom krijg je in de Exclusieve training de ‘Checklist Employer branding’ er gratis bij.

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemail van Sieva Recruitment.

Met LinkedIn tips, recruitment advies en employer branding.

©2020 Sieva Recruitment Expert | Recruiter. All rights reserved. Fotografie Time to shine Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden