In 2017 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel met mijn eigen bedrijf als Virtueel Assistent. Ik had al zoveel banen versleten en ik kon er maar niet gelukkig van worden. Altijd miste er wat of was ik gewoonweg uitgekeken en verveeld. Daardoor ging ik vaak met tegenzin naar mijn werk.
Toen ik de stap maakt om als ondernemer verder te gaan, was dat in het begin wel even wennen. Ik mocht zelf weten met wie ik wilde samenwerken, mijn eigen werktijden bepalen en mijn eigen beslissingen nemen. Ik moest loskomen van mijn bestaan als werknemer. Toen me dat gelukt was, begon ik steeds meer de vrijheid te voelen waar ik zo naar verlangde. Niemand die mij vertelde wat ik moest doen en niemand die achter mij ging staan om te kijken wat ik aan het doen was. IK was de baas en dat beviel me wel.
Het ging de jaren erna niet altijd goed, ik heb ook de nodige ups en downs meegemaakt. Naast mijn bedrijf heb ik 2 kinderen die de nodige aandacht nodig hebben. Één van hen is net als ikzelf hoogsensitief en dat is soms heel zwaar, want als hij stress heeft dan voel ik dat en als ik dat heb, dan voelt hij dat. Soms botst dat. Het blijft een zoektocht hoe we het beste met elkaar zorgen voor de juiste balans. Stapje voor stapje gaat het steeds beter.
Zo heb ik ook mijn bedrijf gebouwd ‘Stap voor stap’, ik wil graag alles in één keer, maar dat werkt niet. Dus ook voor mezelf ging ik op zoek naar balans en heb ik geleerd mijn grenzen te stellen. Zo durfde ik keuzes te maken waardoor ik meer rust vond en samenwerkingen aan kon gaan die me energie gaven. Daardoor kwam ik steeds meer in de flow terecht waar vanuit ik eind 2018 heb besloten de volgende stap te zetten.
De jaren waarin ik werkte als VA in de Recruitment waren heel leerzaam, maar ergens had ik het gevoel dat ik meer wilde of iets anders dan dit. Wat dat zou zijn dat wist ik heel lang niet, maar ik had vertrouwen dat als de tijd rijp was, dan zou het wel komen. En dat was zo! Mijn missie is altijd geweest dat ik een ander wil helpen om in de positieve flow te komen. Na het verlies van mijn dochtertje Vlinder’ voelde ik dat ik lotgenoten wilde helpen bij hun rouwproces, mijn familie en vrienden wil ik graag helpen en ondernemers wil ik ook graag helpen. Wanneer positiviteit je leven beheerst dan kun je gelukkig zijn.
Vanuit mijn ervaring als ondernemer / VA heb ik besloten om vanaf 1 februari 2019 andere ondernemers te gaan helpen bij het krijgen van (meer) klanten en dan vooral de leuke klanten. Ik zie zoveel ondernemers vastlopen omdat ze te weinig of geen leuke klanten hebben. Ze weten niet hoe ze in de actiestand moeten komen, en vallen stil. Daarom bied ik je de Actieboost aan waarbij ik ondernemers in de actiestand zet, zodat je weer klanten gaat binnenhalen. Ik houd van ‘actie in de taxi’ en ‘gas op de lolly’, want het komt je niet aanwaaien. 
Neem contact met me op dan maken we een afspraak voor de Actieboost, dan zet ik je binnen 3 maanden in de actiestand! En ga je leuke klanten binnenhalen.

Contact

Contact