Feestelijke opening van SieVA (Sietske Virtual Assistant)

Donderdag 13 april om 10.00 uur ging ik voor het eerst in mijn leven ‘live’ op Facebook om mijn bedrijf feestelijk te openen met een confettikanon. En super feestelijk was het! Maar vooral heel erg spannend. Want de enige manier om mijn enthousiasme over te brengen is met een video. Natuurlijk nam ik daarmee een flink risico, want wat als het confettikanon niet openging?  Wat als ik niet uit mijn woorden kom en wat als de camera of laptop het voor gezien houdt? Ik wilde toch grijpen om van de start van mijn eigen VA-bedrijf een feestje te maken. Als je zelf geen feestje bouwt dan doet niemand het, toch?

Met samengeknepen billen zat ik achter mijn laptop te wachten tot het 10.00 uur was. Wat had ik mezelf toch weer opgelegd… Mijn man ging mij filmen met zijn telefoon voor het geval dat…. En achteraf bleek dat maar goed ook, want ik was niet goed in beeld met mijn laptop. Waar het aan lag weet ik nog steeds niet, dus daarom heb ik het filmpje van mijn man gebruikt op al mijn social media om mijn enthousiasme met iedereen te delen. En wat kreeg ik toch veel positieve reacties!! Ik was de hele dag als een soort stuiterbal en ontzettend trots op mezelf dat ik de stap had gemaakt.

 

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt en een aantal jaren fulltime moeder te zijn geweest heb ik mijn hart gevolgd en ben ik daadwerkelijk voor mezelf gekozen en dat voelt ontzettend goed.

Nu 2 weken later (25 april 2017) ben ik nog steeds in opperbeste stemming. Ik heb een webinar gevolgd van Ninke van der Leck (Vergroot je impact en omzet) en morgen die van Zarayda Groenhart over wat video kan betekenen voor je bedrijf. Kortom ik kom er steeds meer achter waar ik mij op wil richten, op wie en hoe. Naast het volgen van webinars ben ik mijn netwerk aan het uitbreiden via LinkedIn en Facebook en maak ik afspraken met andere VA’s en online ondernemers.

Wat is het heerlijk om te doen wat ik leuk vindt en dat ik kan gaan samenwerken met wie ik leuk vind en op mijn eigen manier.

Ik sta te popelen om voor mijn eerste klant aan de slag te gaan als Virtual Assistant, dus kom maar op!