Groots denken, ik begin het te leren 😉

door | mei 4, 2017 | Geen categorie | 1 reactie

Ik ben opgegroeid in een gezin waarin de man de kostwinner is en de vrouw het huishouden doet en zorgt voor de kinderen. Tegenwoordig zijn er steeds meer vrouwen die naast het inkomen van hun partner ook een eigen inkomen hebben. Dat komt doordat er ook steeds meer hoogopgeleide vrouwen zijn die meer in hun mars hebben dan alleen het huishouden en het zorgen voor de kinderen.

Helaas is de realiteit dat je als moeder vaak genoegen moet nemen met een parttime baan die niet uitdagend is. Als werkende moeder zou je niet flexibel zijn, je kan niet overwerken etc. etc. Door deze vooroordelen van werkgevers doe je het werk niet met plezier, maar op automatische piloot zonder er voldoening uit te halen. Je kan het geld voor het geld doen om er leuke dingen van te doen, maar je het tij keren. Dan zou je wél voldoening uit je werk halen en zin hebben om te werken. Jij wil toch ook als parttimer uitdagend werk doen? En werken op momenten dat het jou het beste uitkomt? En de leukste klanten om je heen verzamelen om daar een goed inkomen mee te verdienen? En dat is echt haalbaar, daar geloof ik heilig in. Ik heb die stap nu gezet, en er gaat een wereld voor me open. Met de week wordt ik enthousiaster over mijn werk als Virtual Asistant. Ik zie zoveel kansen die ik heel graag wil benutten door het volgen van webinars en het ontmoeten van online ondernemers! Ik wordt er zo enthousiast van, dat zelfs iets als acquisitie niet vervelend is. Ik ben zo overtuigd van mijn toegevoegde waarde dat ik het bijna niet kan snappen dat een succesvolle ondernemer geen VA zou willen 😉 Jaja, ook voor mij voelt het een beetje als ‘not done’ om dat te zeggen, maar waarom niet? Ik heb niks te verliezen! Ik ga ervoor!

Afgelopen maandag ging ik bij mijn eerste VA klant een proeftraining doen. Zij is voormalig brandweervrouw en in mijn ogen een powervrouw! Nu is ze moeder van 2 jongens en heeft de opleiding gevolgd om personal trainer te worden. Ze is nu een aantal maanden aan het werk en heeft in korte tijd al veel klanten. Supergoed van haar! Ze voelt een volgende stap aankomen, en heeft gevraagd of ik haar daarbij kan helpen. Natuurlijk wil ik dat, dus gaan we samenwerken. Daar wordt ik zo blij van! Zij wil ook graag balans houden tussen werk en gezin en daar kan ik haar een handje bij helpen, mooi toch?

Je hoeft dus geen groot bedrijf te zijn om een Virtual Assistant in te huren, je kan ook een éénVROUWSbedrijf zijn en een volgende stap willen maken. En daarnaast genoeg tijd met je gezin doorbrengen. Je hoeft dus niet bang te zijn om groots te denken, want samen pakken we het aan!

Omdat ik groots durf te denken hebt ik nog wel een paar wensen die ik met je wil delen:

  1. Ik zou graag met mijn gezin mooie reizen willen maken
  2. Ik zou graag willen dat iemand wekelijks mijn huishouden doet
  3. En stiekem droom ik ervan dat ik mijn oranje Fiat Panda ga inruilen voor een comfortabeler en flitsender model

Dus go go go goooooo get it!

1 Reactie

  1. Bianca

    Supertof! Groots denken blijft bij jou niet passief wachten, maar je grijpt je kansen! Leuk om te lezen.

    Liefs,

©2019-2020 Sieva Recruitment Expert | Recruiter. All rights reserved. Fotografie The Click Company Website realisatie JOR.nl | Privacyverklaring