Heb jij op dit moment 1 doel of meerdere doelen gesteld die je binnen een bepaalde tijd zou willen behalen? Net als dat jij een ‘summerbody’ wil, zou je ook een bedrijf willen dat gezond en vitaal is. Toch? Daarom is het goed om voor je bedrijf doelen te bepalen.

Mijn doel is dat ik dit jaar met mijn gezin op vliegvakantie wil gaan naar een plek waar het lekker zonnig is. Ik houd van vliegen, het geeft mij een gevoel van vrijheid. Wanneer ik een vliegtuig zie dan voel ik hoe fijn ik het altijd heb gevonden. Dat je in het vliegtuig stapt en op de plaats van bestemming uitstapt en de warmte voelt. Dat zou ik graag met mijn kinderen willen delen. Naast het bouwen aan mijn bedrijf vind ik het ook belangrijk om tijd met mijn gezin door te brengen.

BUSINESSTIP: Hiervoor heb ik een apart ‘potje’ op ​​mijn zakelijke rekening gemaakt die heet ‘Vliegvakantie’ en daar stort ik maandelijks geld op om hiervoor te sparen. Dit kan jij ook doen voor elk doel dat je hebt. Denk bijvoorbeeld aan het doen van een retraite, een nieuwe auto kopen of een nieuwe keuken. 

Wat is jouw doel? Wanneer wil je dat bereiken en wat heb je nodig?

Succes!